Ολίβια Νιούτον Τζον: Το συγκινητικό “αντίο” φίλων και καλλιτεχνών

Ολίβια Νιούτον Τζον: Το συγκινητικό “αντίο” φίλων και καλλιτεχνών
Λουλούδια στο αστέρι της Ολίβια Νιούτον-Τζον στο Hollywood AP

Διάσημες προσωπικότητες αποχαιρέτησαν την Ολίβια Νιούτον Τζον, η οποία πέθανε από καρκίνο την Δευτέρα, μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις τους στα social media.

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού Ολίβια Νιούτον-Τζον, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 73 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγός της Τζον Ίστερλινγκ, μέσω ανάρτησης στο Facebook, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους.

H Ολίβια Νιούτον Τζον AP

Πολλοί ήταν οι διάσημοι καλλιτέχνες αλλά και φίλοι της γνωστής τραγουδίστριας, που έσπευσαν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media να την αποχαιρετήσουν.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Ολίβια Νιούτον-Τζον. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», ήταν το μήνυμα του ηθοποιού Αντόνιο Μπαντέρας.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ντιόν Γουόργουικ έγραψε στο Twitter: «Άλλη μια αγγελική φωνή προστέθηκε στην Ουράνια Χορωδία», έγραψε. «Η Ολίβια δεν ήταν απλώς μια αγαπημένη φίλη, ήταν ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που είχα τη χαρά να ηχογραφήσω και να παίξω μαζί τους. Σίγουρα θα μου λείψει. Τώρα αναπαύεται στην αγκαλιά του Επουράνιου Πατέρα».

Ο σκηνοθέτης των «Guardians of the Galaxy» Τζέιμς Γκαν έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά λυπάμαι που ακούω για τον θάνατο της Ολίβια Νιούτον. Η πρώτη μου πραγματική αγάπη ως παιδί. Λάτρεψα το Grease και τη μουσική της και κατά σύμπτωση αγόρασα και έζησα για λίγο στο υπέροχο σπίτι που έχτισε στο Μαλιμπού. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Μια από τις πιο αληθινά όμορφες ψυχές μας άφησε. Η Olivia Newton-John ήταν μια καταπληκτική καλλιτέχνης από κάθε άποψη. Ήταν μια αγαπημένη φίλη για μένα και για όλους. Η Olivia είναι ο ορισμός της φράσης “Down to Earth”. Σε αγαπώ Λιβ“, έγραψε ο μουσικός Πίτερ Φράμπτον στην ανάρτησή του.

«Από τότε που ήμουν δέκα χρονών, αγαπούσα και κοίταζα την Olivia Newton John και πάντα θα το κάνω. (Ακριβώς όπως αυτή η φωτογραφία). Ήταν και θα είναι πάντα, έμπνευση για μένα με πάρα πολλούς τρόπους. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της», έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια Kylie Minogue.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version