Οπαδός του Τραμπ επιτίθεται σε καμεραμάν μπροστά στον Αμερικανό πρόεδρο: “Γ@μ#στε τα media!”

Οπαδός του Τραμπ επιτίθεται σε καμεραμάν μπροστά στον Αμερικανό πρόεδρο: “Γ@μ#στε τα media!”
Οπαδός του Τραμπ επιτίθεται σε δημοσιογράφο

Η επαίσχυντη επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες, ενώ ακόμη πιο ανησυχητική ήταν η αντίδραση του όχλου που ζητωκραύγαζε υπέρ του δράστη, βρίζοντας μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφους.

Ακόμη ένα κρούσμα βίας από “MAGA”, τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ που δεν αποχωρίζονται ποτέ τα κόκκινα καπελάκια με το προεκλογικό σύνθημα “Make America Great Again” – σημειώθηκε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά μάλιστα ενώπιον του Αμερικανού προέδρου!

Το συμβάν έλαβε χώρα σε ομιλία του Τραμπ στο Ελ Πάσο, όταν ο “θερμόαιμος” οπαδός του, έσπρωξε βίαια τον καμεραμάν του BBC που κάλυπτε την εκδήλωση, πετώντας τον κάτω και ρίχνοντας στο δάπεδο την κάμερά του, βρίζοντας “γ@μ#στε τα media”.

Η σκηνή της επίθεσης καταγράφηκε σε κάμερα και κάνει το γύρω του κόσμου μέσω συμβατικών και social media.

Η παρέμβαση της ασφάλειας του Τραμπ ήταν άμεση, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι υπόλοιποι οπαδοί του Αμερικανού προέδρου ζητωκραύγαζαν υπέρ του δράστη, συνεχίζοντας να βρίζουν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο καμεραμάν του BBC, Ρον Σκινς, είναι καλά στην υγεία του, δεν ήταν όμως ο μοναδικός στόχος της επίθεσης του ανεγκέφαλου “MAGA”. Σύμφωνα με τον παραγωγό του BBC, ο ίδιος άνδρας επιτέθηκε και έβρισε και άλλα τηλεοπτικά συνεργεία, αυτή η επίθεση όμως ήταν η πιο βίαιη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ακόμη και μετά την εκλογή του εξακολουθεί τους πύρινους λόγους μίσους κατά των ΜΜΕ (… που τον αντιπολιτεύονται), φτάνοντας στο σημείο όχι μόνο να βρίζει και να ειρωνεύεται τους δημοσιογράφους, αλλά να φανατίζει το κοινό του περισσότερο λέγοντας ότι “οι δημοσιογράφοι είναι εχθροί του λαού”.

Τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα βίας κατά αφροαμερικανών, λατίνων, μεταναστών, γυναικών, ομοφυλόφιλων, κ.λπ., από τους οπαδούς του Τραμπ με τα κόκκινα καπέλα που “οραματίζονται” να “κάνουν ξανά σπουδαία την Αμερική”…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα