Όσκαρ 2020: Ο Τραμπ επιτέθηκε στα “Παράσιτα” – Επική απάντηση από την εταιρία διανομής

Όσκαρ 2020: Ο Τραμπ επιτέθηκε στα “Παράσιτα” – Επική απάντηση από την εταιρία διανομής
Η αφίσα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "Παράσιτα" Η αφίσα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "Παράσιτα"

Το γεγονός οτι η αριστουργηματική ταινία "Παράσιτα" πήρε τα 4 σημαντικότερα βραβεία Όσκαρ δεν άρεσε στον Αμερικανό πρόεδρο

Θεωρείται η ταινία της χρονιάς. Πήρε τα τέσσερα πιο σημαντικά βραβεία Όσκαρ. Έγινε το πρώτο ξενόγλωσσο φιλμ που πήρε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ το μόνο που βλέπει είναι οτι τα Παράσιτα  προέρχονται από τη Νότια Κορέα, με την οποία “οι ΗΠΑ έχουν προβλήματα”.

Σε ομιλία του στο Κολοράντο, ο Αμερικανός πρόεδρος με το γνωστό απαξιωτικό ύφος του αναφέρθηκε στα Όσκαρ και διερωτήθηκε: ​«Ο νικητής είναι μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Τι στο καλό ήταν όλο αυτό; Έχουμε αρκετά προβλήματα με τη Νότια Κορέα, με το εμπόριο. Και μετά από όλα αυτά, τους δίνουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς;».

Απ’ ότι φάνηκε, ή θέλησε να φανεί, ο Τραμπ δεν έχει δει την ταινία.

“Ήταν καλή; Δεν ξέρω” είπε και συνέχισε, αναπτύσσοντας τις κινηματογραφικές του προτιμήσεις: “Μπορούμε να επαναφέρουμε το ‘Όσα φέρνει ο Άνεμος’, παρακαλώ;”

Η απάντηση από τη Νότια Κορέα δεν άργησε να έρθει και ήταν ιδιαιτέρως καυστική. “Κατανοητό, δεν ξέρει να διαβάζει” έγραψε στο Twitter η εταιρία διανομής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα