Όταν το αίμα γίνεται νερό: Κοπέλα ζητάει να μην ψηφίσουν τον ακροδεξιό πατέρα της

Όταν το αίμα γίνεται νερό: Κοπέλα ζητάει να μην ψηφίσουν τον ακροδεξιό πατέρα της
Η Στέφανι Ρέγκαν Stephanie Regan instagram

Ποιο το σχόλιο του πατέρα μετά την ανάρτηση της κόρης του, που έγινε viral, με την οποία ζητούσε από τους πολίτες να διαβάσουν πρώτα τις απόψεις του πριν τον υποστηρίξουν.

Τα πιστεύω της πάνω από τους οικογενειακούς δεσμούς έβαλε μια κοπέλα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, καθώς προέτρεψε τους ψηφοφόρους να μην προτιμήσουν τον ακροδεξιό πατέρα της, που είναι υποψήφιος με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων για εκπρόσωπος της πολιτείας.

Η Στέφανι Ρέγκαν με ανάρτησή της στο twitter ζήτησε από τους πολίτες να ψάξουν πρώτα γι’ αυτόν και να διαβάσουν τις απόψεις του πριν τον υποστηρίξουν, αφήνοντας πολλούς έκπληκτους με την κίνησή της αυτή.

Όσον αφορά στον πατέρα Ρόμπερτ Ρέγκαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκστρατείας του, είναι “Χριστιανός που πιστεύει στη Βίβλο”, πλήρως αντίθετος με τις αμβλώσεις χωρίς εξαίρεση, πιστεύει ότι το κίνημα Black Lives Matter είναι “μαρξιστικό”, έχει αμφιβολίες ότι ο συστημικός ρατσισμός είναι υπαρκτός ενώ διατείνεται ότι είναι ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ. Σε δήλωση που έκανε στην σελίδα του μετά την έκταση που πήρε το θέμα, τονίζει ότι είναι “χαρούμενος”  που η κόρη του “μίλησε και εξέφρασε την άποψή της”.

Σε συνέντευξη που έδωσε πάντως στο Hill, ο μπαμπάς υποστήριξε ότι η κόρη του “μυήθηκε σε αυτή την μαρξιστική, κομμουνιστική ιδεολογία”  όταν μπήκε στο πανεπιστήμιο  ενώ ερωτηθείς τι την οδήγησε να εκφράσει online την άποψή της, απάντησε ότι “το μεγάλο της θέμα είναι ο συστημικός ρατσισμός “.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα