Ουκρανία: Πληροφορίες οτι είναι νεκρός ο Μιχαήλ του Αζόφ που μίλησε στη Βουλή

Ουκρανία: Πληροφορίες οτι είναι νεκρός ο Μιχαήλ του Αζόφ που μίλησε στη Βουλή
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

Σκοτώθηκε στη μάχη σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιώτης- μέλος του Τάγματος του Αζόφ που εμφανίστηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο στο πλαίσιο της ομιλίας Ζελένσκι.

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιώτης – μέλος του τάγματος του Αζόφ, που μίλησε στην Ελληνική Βουλή. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο Μιχαήλ, όπως είχε συστηθεί ο ίδιος κατα τη διαρκεια της ομιλίας Ζελέσνκι, έπεσε νεκρός στη μάχη.

Υπενθυμίζεται  οτι η εμφάνιση του στρατιώτη στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας του Ουκρανού προέδρου στο ελληνικό κοινοβούλιο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για “ντροπιαστική στιγμή” ενώ κυβερνητικά στελέχη μίλησαν για “άτυχη στιγμή”.

Ο εν λόγω στρατιώτης-ομιλητής που απευθύνθηκε μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αποκάλυψε ο ίδιος οτι είναι μέλος του τάγματος Αζόφ στην αρχή της ομιλίας του και πριν αναφερθεί στην τραγική κατάσταση της Μαριούπολης.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είναι μέλος της ακροδεξιάς ομάδας της εθνικής φρουράς της Ουκρανίας, που πολεμά αυτή την περίοδο στη χώρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα