Ουγκάντα: Αντιμέτωποι με φυλακή γιατί πουλούσαν τηγανητές ακρίδες μέσα σε αεροπλάνο

Ουγκάντα: Αντιμέτωποι με φυλακή γιατί πουλούσαν τηγανητές ακρίδες μέσα σε αεροπλάνο
shutterstock

Ποινή φυλάκισης αντιμετωπίζουν δύο άντρες επειδή πουλούσαν τηγανητές ακρίδες μέσα σε αεροπλάνο. Αντιμέτωποι με κατηγορίες και για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης επειδή πουλούσαν τηγανητές ακρίδες μέσα σε αεροπλάνο είναι δύο άντρες που ταξίδευαν με την Uganda Airlines την περασμένη Παρασκευή.

Οι Paul Mubiru και Hajib Kiggundu, κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τον Independent, για πράξη αμέλειας που ενδέχεται να προκαλέσει την εξάπλωση μολυσματικής νόσου, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Mubiru εθεάθη να πουλά ακρίδες, μια τοπική λιχουδιά γνωστή ως Nsenene, στην Uganda Airlines την περασμένη Παρασκευή.

Ο Φρεντ Ενάνγκα, εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Ουγκάντα, λέει ότι το δίδυμο έχει κατηγορηθεί για τρεις κατηγορίες, που είναι η συνήθης ενοχλητική συμπεριφορά, η αμέλεια και η άρνηση να ακολουθήσουν νόμιμες οδηγίες εν πτήσει.

Η κατηγορία για τη διάδοση μολυσματικής ασθένειας επισύρει ποινή φυλάκισης έως και επτά έτη.

Η Uganda Airlines καταδίκασε την «απείθαρχη» συμπεριφορά του άνδρα ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι άτομα από το προσωπικό τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Από την άλλη, η Uganda Airlines δήλωσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προσθέσει την τοπική λιχουδιά στο μενού της κατόπιν αιτήματος των επιβατών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα