Ουκρανία: 26 πτώματα βρέθηκαν στα ερείπια κτιρίων στην Μποροντιάνκα

Άγνωστο αν οι αρχές έχουν εξακριβώσει την αιτία θανάτου των 26 ανθρώπων, που βρέθηκαν νεκροί στα ερείπια δύο κτιρίων σε περιφέρεια του Κιέβου.
- 08 Απριλίου 2022 00:26
Είκοσι έξι πτώματα βρέθηκαν στα χαλάσματα δύο κατεστραμμένων κτιρίων στην κωμόπολη Μποροντιάνκα, στην περιφέρεια του Κιέβου, ανακοίνωσε την Πέμπτη (07/04) η γενική εισαγγελέας της Ουκρανίας Ιρίνα Βενεντίκτοβα. Οι νεκροί εντοπίστηκαν χάρη στις έρευνες που ξεκίνησαν οι αρχές αφού αποσύρθηκαν οι ρωσικές δυνάμεις από την περιοχή.
Η Βενεντίκτοβα δεν είπε αν οι αρχές έχουν εξακριβώσει την αιτία θανάτου των ανθρώπων αυτών. Κατηγόρησε όμως τις ρωσικές δυνάμεις για τα αεροπορικά πλήγματα που εξαπέλυσαν προτού να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την πόλη.
«Η Μποροντιάνκα είναι ό,τι χειρότερο, όσον αφορά την καταστροφή και την αβεβαιότητα για (τον αριθμό) των θυμάτων», τόνισε.
Η Ρωσία αρνείται ότι στοχοθετεί αμάχους στην Ουκρανία.
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις