Ουκρανία: Γυναικολόγος διέρρευσε σε ιστοσελίδες πορνό, εξετάσεις ασθενών του

Γυναικολογική εξέταση
Γυναικολογική εξέταση 123RF

Οι Αρχές της Ουκρανίας εξετάζουν την υπόθεση γυναικολόγου που κατηγορείται πως είχε κρυφή κάμερα στο γραφείο όπου εξέταζε τις ασθενείς του και στη συνέχεια διέρρεε τα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σε ανάκριση του γιατρού Βιάσεσλαβ Τριπόλκο προχώρησαν οι Αρχές στην Ουκρανία, όταν εμφανίστηκε βίντεο, σε ιστοσελίδα με πορνό, από κρυφή κάμερα που δείχνει δεκάδες γυναίκες ασθενείς γυμνές να υπόκεινται σε γυναικολογική εξέταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι ύποπτος ότι πουλούσε βίντεο από κρυφή κάμερα που διατηρούσε στο γραφείο του σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

https://www.ethnos.gr/kosmos/75156_apisteyto-gynaikologos-dierreyse-exetaseis-se-site-porno

Μετά την ανώνυμη καταγγελία μίας γυναίκας που είδε τον εαυτό της σε σάιτ για ενήλικες να υποβάλλεται σε εξέταση, η αστυνομία προχώρησε στην ανάκριση του γιατρού. Μετά από έρευνα, βρέθηκε πράγματι μία κρυφή κάμερα στην κλινική του γιατρού στην Οδησσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο, που εμφανίζεται σε δημοφιλές σάιτ ερωτικού περιεχομένου, δείχνει δεκάδες γυναίκες να υποβάλλονται σε εξετάσεις. Η αστυνομία ξεκίνησε προδικαστική έρευνα για την παραγωγή και τη διανομή της πορνογραφίας που επιφέρει ποινή έως επτά χρόνια.

Ο γιατρός δεν έχει τεθεί υπό κράτηση, ωστόσο σταμάτησε να κάνει χειρουργεία σε κλινική που εργαζόταν, καθώς το συμβόλαιό του ακυρώθηκε μετά το σκάνδαλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ουκρανία
SHARE:

24Media Network