Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις – Τουλάχιστον 5 νεκροί
Βομβαρδισμός στην Ουκρανία AP Photo/Felipe Dana

Ρωσικοί βομβαρδισμοί πραγματοποιήθηκαν σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις στην περιοχή Βινίτσια, στην κεντροδυτική Ουκρανία, με αποτέλεσμα 5 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν σήμερα σε ρωσικά πλήγματα εναντίον σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Βινίτσια, στην κεντροδυτική Ουκρανία, έγινε γνωστό από την τοπική εισαγγελία.

«Από τους βομβαρδισμούς του εχθρού, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν», αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου, όπου διευκρινίζεται πως πύραυλοι στοχοθέτησαν το πρωί «υποδομές μεταφορών», κοντά στις μικρές πόλεις Ζμέρινκα και Κοζιάτιν.

«Ο εχθρός επιχειρεί να πλήξει κρίσιμης σημασίας υποδομές», έγραψε ο περιφερειακός κυβερνήτης σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Telegram.

Η Μόσχα λέει ότι βομβάρδισε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις από τις οποίες μεταφέρονται όπλα

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε απόψε ότι πύραυλοι ακριβείας κατέστρεψαν έξι εγκαταστάσεις που τροφοδοτούσαν τις σιδηροδρομικές γραμμές οι οποίες χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά ξένων όπλων στις ουκρανικές δυνάμεις στο Ντονμπάς.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν επίσης μια αποθήκη όπλων κοντά στο Σλαβιάνσκ, στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, εκτός των άλλων στρατιωτικών εγκαταστάσεων που έπληξαν σήμερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα