Παιχνίδια Ερντογάν για αναβάθμιση του ψευδοκράτους

Συνάντηση του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah Al-Sisi, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας,  Νίκου Αναστασιάδη, και του Πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα στα πλάισια της τριμερούς συνάντησης Κορυφής την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στην Αθήνα.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah Al-Sisi, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα πλάισια της τριμερούς συνάντησης Κορυφής την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Δεν πήγε στο δείπνο των αρχηγών κρατών ο πρόεδρος της Κύπρου λόγω της παρουσίας του Ακκιντζί

Μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακκιντζί.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα παρίσταντο, στο δείπνο των αρχηγών κρατών στην Κωνσταντινούπολη, αλλά την τελευταία στιγμή έγινε η μεγάλη ανατροπή. Ενημερώθηκε, ότι στην Κωνσταντινούπολη, αφίχθη ο Ακκιντζί, τον οποίο υποδέχθηκε ο ο Υπουργός ΕΕ Βολκάν Μποζκίρ.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, φανερά ενοχλημένος ενημέρωσε τους αρμόδιους  ότι λόγω της παρουσίας του κατοχικού ηγέτη αποχωρεί, έτσι δεν θα συμμετέχει στο δείπνο των αρχηγών κρατών.

Πηγη: sigmalive.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύπρος
SHARE:

24Media Network