"Ροζ" παραίτηση από Bolshoi

"Ροζ" παραίτηση από Bolshoi

Φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που είδαν το φως της δημοσιότητας ώθησαν τον διευθυντή του μπαλέτου Bolshoi να παραιτηθεί. Στη θέση του Gennady Yanin τοποθετήθηκε ο Yan Godovsky

Η δημοσιοποίηση ερωτικών φωτογραφιών του διευθυντή του ρώσικου φημισμένου μπαλέτου ώθησε τον Gennady Yanin σε παραίτηση, πυροδοτώντας την οργή στον κόσμο της τέχνης.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως ο Gennady Yanin υπήρξε το θύμα μιας καλοστημένης παγίδας, όπως έχουν κατά καιρούς στοχοποιηθεί διάφοροι παράγοντες της ρωσικής δημόσιας ζωής.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αναδύθηκε η σκοτεινή πλευρά του Gennady Yanin, όπως ακριβώς συνέβη και στην ταινία Black Swan, όπου η Natalie Portman βρέθηκε αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές της σκέψεις.

Η ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, το link της οποίας απεστάλη σε χιλιάδες ηλεκτρονικές διευθύνσεις,  μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα έχει κλείσει.

Στη θέση του Gennady Yanin, που υπέβαλε την παραίτησή του, o γενικός διευθυντής του θεάτρου, Anatoly Iksanov, τοποθέτησε τον Yan Godovsky.

"Ήταν αναπάντεχο για εμένα. Αποτελεί σίγουρα αναβάθμιση για εμένα", σημείωσε ο Yan Godovsky, η θητεία του οποίου θα διαρκέσει έως το τέλος του 2011.

SHARE:

24Media Network