Πελόζι: Τάσσεται ενάντια σε ντιμπέιτ μεταξύ Μπάιντεν-Τραμπ

Πελόζι: Τάσσεται ενάντια σε ντιμπέιτ μεταξύ Μπάιντεν-Τραμπ
Μονομαχία Τραμπ-Μπάιντεν AP

Ενάντια σε τηλεμαχίες μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ τάσσεται η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δήλωσε ότι πιστεύει πως δεν πρέπει να διεξαχθούν τηλεμαχίες μεταξύ του υποψηφίου του κόμματός της για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνει κανένα ντιμπέιτ», δήλωσε η Πελόζι σε δημοσιογράφους. «Δεν θα νομιμοποιούσα μια συζήτηση μαζί του (τον Τραμπ) ούτε ένα ντιμπέιτ σε ό,τι αφορά την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής».

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κατηγόρησε τον Τραμπ ως κάποιον που δεν έχει «καμία σχέση με την αλήθεια, τις αποδείξεις, τα δεδομένα και τα γεγονότα».

Σε συνέντευξή του αργότερα στο MSNBC, ο Μπάιντεν τόνισε ότι θα κάνει μια τηλεοπτική συζήτηση με τον Τραμπ και θα στοχεύσει κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης αυτής να υπάρξει κάποιος στο πλατό που θα κάνει διασταύρωση γεγονότων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα