Πέθανε η μητέρα της Μελάνια Τραμπ

Διαβάζεται σε 2'
trump
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια John Minchillo/AP Photo

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μελάνια Τραμπ. Το “αντίο” της κόρης της.

Η Αμαλία Κναβς, η μητέρα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, απεβίωσε σε ηλικία των 78 ετών, ανακοίνωσαν η κόρη της και ο γαμπρός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με βαθιά λύπη σας ανακοινώνω τον θάνατο της αγαπημένης μητέρας μου“, έγραψε η Μελάνια Τραμπ χθες σε μήνυμά της στο X, περιγράφοντας “μια δυνατή γυναίκα που συμπεριφερόταν πάντα με χάρη, ζεστασιά και αξιοπρέπεια”.

“Ήταν μια απίστευτη γυναίκα, που θα μας λείψει τρομερά”, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στο μέσο του κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Η Αμαλία Κναβς, σλοβενικής υπηκοότητας, εγκαταστάθηκε μαζί με τον σύζυγό της στις ΗΠΑ, όπου διέμενε η κόρη της, όταν εργαζόταν ως μοντέλο.

Amalija Knavs
Η Αμαλία Κναβς Manuel Balce Ceneta, File/AP Photo
Viktor Knav, Viktor Knavs, Amalija Knavs
Οι γονείς της Μελάνια Τραμπ, Βίκτορ Κναβς και Αμαλία Κναβς

Έπειτα από πολλά χρόνια, έλαβε το 2018 την αμερικανική υπηκοότητα μαζί με τον σύζυγό της, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πρόεδρος.

Και οι δύο επωφελήθηκαν από μια διαδικασία οικογενειακής επανένωσης, χάρη στη χορηγία της κόρης τους Μελάνια, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ. Το σύστημα αυτό επέκρινε ο γαμπρός τους, ο οποίος αυστηροποίησε, κατά τη διάρκεια της θητείας του, τη μεταναστευτική πολιτική των ΗΠΑ.

Τα αίτια θανάτου της Αμαλία Κναβς δεν έγιναν γνωστά από το ζεύγος Τραμπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα