Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ

Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ
Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ Jordan Strauss/Invision/AP

Ο ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. "Έφυγε" σε ηλικία 78 ετών και την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας, στην οποία συμμετείχε, το "El Camino" του Netflix.

Ο ηθοποιός Ρόμπερτ Φόρστερ απεβίωσε την Παρασκεύη, σε ηλικία 78 ετών, την ίδια μέρα με την πρεμιέρα της ταινίας El Camino στο Netflix. Ο γνωστός ηθοποιός υπήρξε υποψήφιος για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Τζάκι Μπράουν» του Ταραντίνο. 

Υποδύθηκε τον ρόλο του «Εντ» από το «Breaking Bad», στην πολυαναμενόμενη ταινία «El Camino», η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή, και εμφανίστηκε στο «Amazing Stories» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και τo «Werewolf». Ο Ντέιβιντ Λιντς είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στο «Μullholand Dr.» και στο reboot του «Twin Peaks», όπου ο Φόρστερ υποδύθηκε τον ρόλο του Σερίφη Φρανκ Τρούμαν.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στο Rochester της Νέας Υόρκης, το 1941. Από νεαρή ηλικία ηλικία ασχολήθηκε με την υποκριτική κυρίως στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά και σε τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε σε διάφορες Χολιγουντιανές παραγωγές και ακόμα και αν ο ρόλος του δεν ήταν πρωταγωνιστικός, κατάφερνε να κερδίσει τις εντυπώσεις.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα