Πέθανε ο Ρομπέρτο Καβάλι

Διαβάζεται σε 2'
O σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι
O σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι AP

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από την ζωή ο διάσημος σχεδιαστής μόδας

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε την Παρασκευή από την ζωή ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι.

Ο Καβάλι, ιδρυτής του ομωνυμου οίκου μόδας, είχε γεννηθεί στην Φλωρεντία, στις 15 Νοεμβρίου 1940.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία, την πόλη όπου γεννήθηκε, μετά από μακρά ασθένεια.

Πρωτοεμφανίστηκε τη δεκαετία του 1970 στο πλευρό μεγάλων σταρ όπως η Σοφία Λόρεν και η Μπριζίτ Μπαρντό, και το αποκαλυπτικό, εντυπωσιακό στυλ του εξακολουθούσε να προτιμάται χρόνια μετά από τις επόμενες γενιές διασημοτήτων, από την Κιμ Καρντάσιαν μέχρι την Τζένιφερ Λόπεζ.

Ο Cavalli είχε μια προτίμηση στις Ferrari, στα χοντρά πούρα και στα κομμένα πουκάμισα που ξεκουμπώνονταν για να αποκαλύπτουν το μαυρισμένο στήθος του. Παντρεύτηκε μια επιλαχούσα Μις Υφήλιος, είχε ένα μοβ ελικόπτερο και έναν αμπελώνα στην Τοσκάνη και ήταν αγαπημένος στο Χόλιγουντ.

Γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 1940 στη Φλωρεντία, το κορυφαίο κέντρο δερματοποιίας της Ιταλίας, ο Cavalli ήταν γνωστός για τη χρήση δέρματος και τζιν.

Ο Ρομπέρτο Καβάλι επιλέχθηκε το 2005 για να ανανεώσει τη λιτή στολή των κουνελιών του Playboy – πιστός στη φόρμα του, παρουσίασε μια εκδοχή σε λεοπάρ σχέδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα