Πέθανε ο Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής Regis Philbin

Regis Philbin
Regis Philbin FACEBOOK

Ένας από τους μακροβιότερους παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης, ο Regis Philbin, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια ένας από τους μακροβιότερους παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης, ο Regis Philbin σε ηλικία 88 ετών.

"Για τη ζεστασιά του, τη θρυλική αίσθηση του χιούμορ και τη μοναδική του ικανότητα να κάνει κάθε μέρα κάτι που θα άξιζε να συζητήσουμε. Ευχαριστούμε τους φαν του για την απίστευτη υποστήριξή τους στην 60χρονη καριέρα του. Ζητούμε μυστικότητα καθώς πενθούμε για την απώλεια του", ανέφερε η οικογένειά του θρυλικού παρουσιαστή. 

Γεννημένος στις 25 Αυγούστου 1931, ο Regis Philbin μεγάλωσε στο Μπρονξ και φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ, όπου απέκτησε πτυχίο κοινωνιολογίας το 1953. 

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τηλεοπτικά σόου ως συγγραφέας του «The Tonight Show» στην δεκαετία του 50, ενώ πρωτοεμφανίστηκε στην κάμερα το 1961 στο Σαν Ντιέγκο με το The Regis Philbin Show. Έγινε ευρέως γνωστός ως δευτερεύον μέλος του Joey Bishop στο The Joey Bishop Show. Ο Philbin υπήρξε ο πρώτος οικοδεσπότης του διάσημου τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» από το 1999 έως το 2002. 

Μεταξύ των βραβείων που είχε λάβει για την προσφορά του στην αμερικανική τηλεόραση ήταν το Daytime Emmy Award για το talk show Live! το 2001 και το 2011, ενώ έλαβε και βραβεία ως οικοδεσπότης του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Επιπλέον, έλαβε τη δική του θέση στο Hollywood Walk of Fame το 2003 και ένα βραβείο Lifetime Achievement από τα Daymy Emmy Awards το 2008. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE: