Πέθανε σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο και ο αδελφός της Σελίν Ντιόν

default image

Τις πιο δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά η διάσημη τραγουδίστρια, που τρεις μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, αποχαιρέτησε και τον αδελφό της

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, η μοίρα η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν έχασε και τον μεγαλύτερο αδελφό της Ντάνιελ από καρκίνο.

Ο 59χρονος Ντάνιελ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τη Πέμπτη ο σύζυγος μάνατζερ της τραγουδίστριας, Ρενέ Αντζελίλ, είχε καταλήξει μία μέρα πριν κλείσει τα 74 χρόνια, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα.

 

Το δράμα που ζει η Σελίν φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς εκτός από τον σύντροφο της ζωής της έχασε πριν από λίγες ώρες μαι τον μεγαλύτερο αδελφό της Ντάνιελ Ντιόν σε ηλικία 59 ετών. Ο Ντιόν που έπασχε και εκείνος από καρκίνο είχε εισηχθεί σε άσχημη κατάσταση στην εντατική και οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι του είχαν απομείνει λίγες ώρες ή και λίγες ημέρες ζωής. 

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε στα ΜΜΕ η αδελφή της τραγουδίστριας, που ανέφερε πως η Σελίν παίρνει δύναμη από τους τρεις γιους που είχε αποκτήσει με τον  Αντζελίλ.

Παράλληλα, η ίδια ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πως, η κηδεία του συζύγου της θα πραγματοποιηθεί στο Μόντρεαλ, στην εκκλησία όπου πριν 21 χρόνια είχαν παντρευτεί.

(Πηγή: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα