Πέθανε σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο και ο αδελφός της Σελίν Ντιόν

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο και ο αδελφός της Σελίν Ντιόν

Τις πιο δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά η διάσημη τραγουδίστρια, που τρεις μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, αποχαιρέτησε και τον αδελφό της

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, η μοίρα η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν έχασε και τον μεγαλύτερο αδελφό της Ντάνιελ από καρκίνο.

Ο 59χρονος Ντάνιελ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τη Πέμπτη ο σύζυγος μάνατζερ της τραγουδίστριας, Ρενέ Αντζελίλ, είχε καταλήξει μία μέρα πριν κλείσει τα 74 χρόνια, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του λάρυγγα.

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο και ο αδελφός της Σελίν Ντιόν
© ADMEDIA/SIPA/REX/SHUTTERSTOCK

Το δράμα που ζει η Σελίν φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς εκτός από τον σύντροφο της ζωής της έχασε πριν από λίγες ώρες μαι τον μεγαλύτερο αδελφό της Ντάνιελ Ντιόν σε ηλικία 59 ετών. Ο Ντιόν που έπασχε και εκείνος από καρκίνο είχε εισηχθεί σε άσχημη κατάσταση στην εντατική και οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι του είχαν απομείνει λίγες ώρες ή και λίγες ημέρες ζωής. 

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε στα ΜΜΕ η αδελφή της τραγουδίστριας, που ανέφερε πως η Σελίν παίρνει δύναμη από τους τρεις γιους που είχε αποκτήσει με τον  Αντζελίλ.

Παράλληλα, η ίδια ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της πως, η κηδεία του συζύγου της θα πραγματοποιηθεί στο Μόντρεαλ, στην εκκλησία όπου πριν 21 χρόνια είχαν παντρευτεί.

(Πηγή: Dailymail)

SHARE:

24Media Network