Πηγή Μπάκιγχαμ: Η πριγκίπισσα Άννα έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο της Μέγκαν

Η πριγκίπισσα Άννα
Η πριγκίπισσα Άννα SHUTTERSTOCK

Σύμφωνα με τη Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, η ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν στην πραγματικότητα το χρώμα του δέρματος του παιδιού, αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Μέγκαν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ πριν λίγες εβδομάδες, ένα σημείο ήταν που τάραξε την ηρεμία του παλατιού του Μπάκιγχαμ, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα. Ποιο ήταν το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του πρίγκιπα Άρτσι;

Να σημειωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι είχαν σπεύσει να ξεκαθαρίσουν ότι το άτομο που είχε εκφραστεί με ρατσιστικό τρόπο για το παιδί τους δεν ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος.

Η Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με το λόρδο Κόλιν Άιβαρ Κάμπελ, υποστηρίζει ότι πηγή από το παλάτι της αποκάλυψε πως το βασιλικό μέλος που δεν κατονόμασαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είναι η πριγκίπισσα Άννα, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ και θεία του Χάρι.

Η ίδια τόνισε ότι η συνομιλία είχε γίνει ανεπίσημα και η πηγή της υποστηρίζει ότι η ανησυχία της πριγκίπισσας Άννας δεν ήταν στην πραγματικότητα το χρώμα του δέρματος του παιδιού, αλλά η αμερικανική κουλτούρα της Μέγκαν, η οποία ερχόταν σε αντίθεση με τη βρετανική κουλτούρα και το πρωτόκολλο του Μπάκιγχαμ.

"Η πριγκίπισσα Άννα ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μέγκαν, αλλά λόγω της αδυναμίας και της έλλειψης θέλησης από την πλευρά της Μέγκαν να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να σεβαστεί το θεσμό και την οικογένεια της οποίας έγινε μέλος", είπε η Κάμπελ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέγκαν Μαρκλ, Βασίλισσα Ελισάβετ
SHARE:

24Media Network