‘Πιστή Πηνελόπη’ η Carla Bruni: Αναβάλλει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου για χάρη του Nicolas Sarkozy

default image

Η τέως Πρώτη Κυρία στα Ηλύσια Πεδία, ακολουθώντας τις παρακλήσεις του συζύγου της, αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία της νέας της δουλειάς για να μην συμπέσει με την προεκλογική περίοδο του Νικολά Σαρκοζί

Ενδοοικογενειακούς πονοκεφάλους έχει προκαλέσει η κούρσα για το χρίσμα στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών – όχι των Αμερικανών, των Γάλλων Ρεπουμπλικανών – που θα ενταθεί το επόμενο διάστημα, ως και το τέλος του έτους. Όπως φαίνεται, ο εκ νέου διεκδικητής του “πάσο” για τις προεδρικές του ’17, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, δεν θέλει τίποτα και κανένας να επηρεάσει αρνητικά την προσπάθειά του να επανεκλεγεί. Ούτε καν η πολυαγαπημένη του Carla Bruni-Sarkozy.

Η τραγουδίστρια, πρώην μοντέλο, πρώην Πρώτη κυρία της Γαλλίας κτλ, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Λος Άντζελες για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ. Η νέα μουσική δουλειά της αναμένεται να κυκλοφορήσει με τη νέα σεζόν στην Αμερική, όχι όμως και στη Γαλλία.

Η οικογένεια Σαρκοζί, σύσσωμη αποφάσισε πως το ερχόμενο φθινόπωρο, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στο εσωτερικό των Γάλλων Δεξιών για το χρίσμα, δεν θα είναι η κατάλληλη περίοδο για προμόσιον της καλλιτεχνικής δουλειάς της συζύγου του Σαρκοζί και σίγουρα θα πλήξει την εικόνα του πρώην προέδρου στο δρόμο για το ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το RTL Γαλλίας, ο Νικολά Σαρκοζί δεν θέλει ο δίσκος της γυναίκας του να αναταράξει την προεκλογική του καμπάνια ή το αντίθετο: Ο προεκλογικός πυρετός να επηρεάσει αρνητικά την κυκλοφορία του άλμπουμ. Και δεδομένου πως η προεκλογική περίοδος στο εσωτερικό της Δεξιάς, για την ανάδειξη του υποψηφίου για τις προεδρικές, δεν δύναται να… αναβληθεί, το άλμπουμ της Carla θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Δύσκολο φθινόπωρο για το Νικολά Σαρκοζί

Εξάλλου, στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, έξι περίπου μήνες πριν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του υποψηφίου στο κόμμα Les Republicains, ο Νικολά Σαρκοζί φαίνεται να υστερεί σημαντικά. Η εταιρία δημοσκοπήσεων ifop, σε έρευνά της στις 14 Απριλίου, αποτυπώνει προβάδισμα για τον Αλάν Ζυπέ με ποσοστό 37%, με τον Σαρκοζί να ακολουθεί με ποσοστό 26%. Μάλιστα, στο σενάριο δεύτερης Κυριακής στο κόμμα της Δεξιάς και δίδυμο τους Ζυπέ-Σαρκοζί, ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας (επί προεδρίας Ζακ Σιράκ) Αλάν Ζυπέ φαίνεται να επικρατεί με πσοοστό 61% έναντι 39% του Σαρκοζί.

Η μόνη θετική αποτύπωση, υπέρ του πρώην προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας, αφορά στην καταγραφή δυνάμεων μεταξύ των “οπαδών” του κόμματος, στην οποία ο Νικολά Σαρκοζί συγκεντρώνει 36%, μία ποσοστιαία μονάδα πάνω από τον βασικό αντίπαλο-διεκδικητή του χρίσματος Αλάν Ζυπέ.

ΠΗΓΗ RTL

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα