Πωλήθηκε η “χρυσή φυλακή” του Στρος Καν

default image

Το σπίτι στο οποίο βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό ο Στρος Καν στη Νέα Υόρκη πωλήθηκε. Στα χέρια Ρώσου έναν τι 10,5 εκατ. δολαρίων

Πωλήθηκε αντί 10, 5 εκατομμύρια δολάρια   η πολυτελής “φυλακή” του  Στρος Καν στο Μανχάταν.

Πρόκειται για το σπίτι της οδού Φράνκλιν, αριθμός 123, στο οποίο κατέλυσε ο Στρος Καν ενόσω βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό στη Νέα Υόρκη, αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό.

Το σπίτι πλέον πέρασε σε Ρώσικα χέρια μετά από τρία χρόνια στην αγορά ακινήτων, ενώ ο μεσίτης που είχε αναλάβει την πώληση του σπιτιού δήλωσε ότι χρειάστηκε πολύ χρόνος για να βρεθεί αγοραστής καθώς η κατοικία είχε συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Η εκπρόσωπος του Ρώσου αγοραστή πάντως δήλωσε ότι ο πελάτης της εκτίμησε το στυλ και τα υλικά του σπιτιού και όχι το γεγονός ότι έγινε διάσημο λόγω Στρος Καν.

Ο Στρος Καν ξεκίνησε να νοικιάζει το σπίτι που του χρησίμευσε ως μια ιδιότυπη «φυλακή», τον Μάιο του 2011, καταβάλλοντας ενοίκιο 60.000 δολαρίων το μήνα. Ο Στρος Καν φορούσε τότε βραχιόλι ηλεκτρονικής παρακολούθησης και συνοδευόταν από ένοπλους φρουρούς.

Σημειώνεται ότι η αρχική τιμή πώλησης ήταν λίγο κάτω από 15 εκατομμύρια δολάρια το 2009. Τον Μάιο είχε πέσει στα 9,95 εκατ. αλλά εν τέλει πουλήθηκε για 10,5 εκατ. δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα