Πορτογαλία: Κατασχέθηκαν 3,7 τόνοι κάνναβης σε σκάφος – 4 συλλήψεις

Πορτογαλία: Κατασχέθηκαν 3,7 τόνοι κάνναβης σε σκάφος – 4 συλλήψεις
Κατάσχεση ναρκωτικών σε σκάφος στην Πορτογαλία (φωτογραφία αρχείου) AP Photo/Armando Franca

Τέσσερις υπόπτους συνέλαβαν οι πορτογαλικές αρχές, μετά από τον εντοπισμό 3,7 τόνων κάνναβης σε ταχύπλοο. Προηγήθηκε επιχείρηση παρακολούθησης από αστυνομία, ναυτικό και αεροπορία.

Οι πορτογαλικές αρχές κατέσχεσαν 3,7 τόνους κάνναβης που είχαν φορτωθεί σε ταχύπλοο σε επιχείρηση που διεξήγαγαν στα διεθνή ύδατα νότια της Πορτογαλίας, κατά την οποία συνέλαβαν δύο Ισπανούς και δύο Μαροκινούς, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Αρχή Ναυτιλίας (AMN).

Οι συλλήψεις των τεσσάρων υπόπτων για λαθρεμπόριο έγιναν κατά τη διάρκεια επιχείρησης παρακολούθησης που πραγματοποίησαν το πορτογαλικό ναυτικό, η ναυτική αστυνομία και η πολεμική αεροπορία, τη νύχτα της Τρίτης (07/03) προς τα ξημερώματα της Τετάρτης (08/03) διευκρινίζει η AMN σε ανακοίνωσή της.

Το σκάφος, το οποίο μετέφερε «106 μπάλες χασίς που αντιστοιχούν σε περίπου 3,7 τόνους», κατασχέθηκε μετά τον εντοπισμό του από αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με την AMN.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι τέσσερις ύποπτοι, όπως και το σκάφος και τα ναρκωτικά, παραδόθηκαν στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε σχετική έρευνα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα