Πρίγκιπας Χάρι: Ζητάει πίσω τον πατέρα και τον αδελφό του

Πρίγκιπας Χάρι: Ζητάει πίσω τον πατέρα και τον αδελφό του
Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Χάρι AP Photo/Martin Meissner, File

Ένα μικρό απόσπασμα της νέας συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι, ήταν αρκετό για να φανερώσει ότι η διάθεση του Δούκα του Σάσεξ, μετά το ντοκιμαντέρ στο Netflix, είναι για ακόμη μια φορά αποκαλυπτική.

Πικραμένος και λυπημένος εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, καθώς δήλωσε ότι θέλει να έχει πίσω τον πατέρα και τον αδελφό του και ότι θέλει “μια οικογένεια, όχι έναν θεσμό”.

Λίγο πριν τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του, ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε συνέντευξη στο βρετανικό κανάλι ITV, η οποία και αναμένεται να μεταδοθεί αυτή την Κυριακή.

Σε αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν, ο Χάρι εμφανίζεται να λέει ότι “αισθάνονται σαν να είναι καλύτερα να μας κρατούν κάπως ως κακούς” και ότι “δεν έχουν δείξει καμία απολύτως προθυμία να συμφιλιωθούν“, χωρίς ωστόσο να καθιστά σαφές σε ποιους αναφέρεται.

Από τότε που πήραν την απόφαση να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν εκφράσει αρκετές φορές τα παράπονά τους κατά της βρετανικής μοναρχίας.

Μάλιστα, ο Χάρι είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αποξένωσή του από τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο Γ’, και τον μεγαλύτερο αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την αποχώρησή του από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον περασμένο μήνα το Netflix κυκλοφόρησε το “Harry & Meghan”, μια σειρά έξι επεισοδίων που περιγράφει λεπτομερώς τη γνωριμία του ζευγαριού και όσα προηγήθηκαν πριν πάρουν την απόφαση να εγκαταλείψουν τη Βρετανία και να κάνουν μια νέα αρχή στις ΗΠΑ.

Από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, το ντοκιμαντέρ βρέθηκε στην κορυφή της πλατφόρμας και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα