Πρόεδρος Ένωσης Χειμαρριωτών: "Επένδυση ή εθνοκάθαρση" η δέσμευση των ελληνικών περιουσιών;

Φωτογραφία από τη Χειμάρρα - Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία από τη Χειμάρρα - Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, Σταύρος Μάρκου, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη δέσμευση των περιουσιών των Ελλήνων στη Χειμάρρα από την αλβανική κυβέρνηση. Ζητά την παρέμβαση της Αθήνας.

Την επιβεβαίωση της είδησης ότι η αλβανική κυβέρνηση προχωρά με την έκδοση ΦΕΚ στη δέσμευση των περιουσιών των Ελλήνων στη Χειμάρρα έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών, Σταύρος Μάρκου, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Μάρκου αναρωτήθηκε αν είναι σχέδιο εθνοκάθαρσης ή επένδυσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Έρχονται, δίνουν ένα – δύο ευρώ το τετραγωνικό αλλά στην ίδια περιοχή χτίζουν βίλες και τις πουλάνε πολύ περισσότερο".

ADVERTISING

Συμπλήρωσε ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν με αυτήν την κίνηση, ότι έχουν εκδοθεί 150 άδειες και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από τις επενδύσεις.

Ο κ. Σταύρου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να προσφύγουν στα δικαστήρια και κάλεσε την Αθήνα να επιληφθεί του θέματος.

Μίλησε για ναρκοκράτος και μαύρο χρήμα ενώ για τους επενδυτές είπε ότι "εδώ έχουμε τα πάντα από επενδυτές, έρχονται από Ινδία, από Τουρκία παίρνουν τζάμπα γη με ψεύτικα χαρτιά και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι από πίσω".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλβανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με ΦΕΚ ο Ράμα δεσμεύει τις περιουσίες των Ελλήνων στη Χειμάρρα

SHARE:

24Media Network