Πρώην νταής ζήτησε συγγνώμη μέσω TikTok και θα κεράσει πίτσες παλιό θύμα του

Πρώην νταής ζήτησε συγγνώμη μέσω TikTok και θα κεράσει πίτσες παλιό θύμα του
ΗΠΑ: Βρήκε τον συμμαθητή που έκανε μπούλινγκ 15 χρόνια μετα - Το ραντεβού στις 14 Μαΐου και η δημόσια συγγνώμη

Ένας νεαρός τικτόκερ επιστράτευσε τους ακολούθους του στην πλατφόρμα προκειμένου να εντοπίσει έναν συμμαθητή του από το δημοτικό που του ασκούσε μπούλινγκ. "Θα σε βγάλω στην ακριβότερη πιτσαρία" υποσχέθηκε.

Ο 24 ετών Τζο Έργουιν κωμικός με ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Tiktok προέβη σε μια αποκαλυπτική εξομολόγηση αναφορικά με το μπούλινγκ που ασκούσε σε συμμαθητή του στην πρώτη δημοτικού.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στην πλατφόρμα τον προηγούμενο μήνα ρώτησε τους ακολούθους του: “Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που κάνατε ως παιδιά και για το οποίο αισθάνεστε ενοχές ως ενήλικες” και συνέχισε με την εξής παραδοχή: “Συνήθιζα να κλέβω το μεσημεριανό ενός παιδιού κάθε μέρα και να το τρώω μπροστά του”.

Ο Έργουιν εξήγησε πως ήταν φίλοι με τον Ντίλαν την περίοδο εκείνη και πως δεν συνειδητοποιούσε ότι οι πράξεις του ήταν επιβλαβείς. Απλά ήθελε το μεσημεριανό του.

“Πάντα είχαμε και οι δύο πίτσα και πάντα καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον. Παίζαμε παρέα. Ήμασταν φίλοι” θυμάται ο Έργουιν. “Αλλά ήταν μικρούλης και μαντέψτε… εγώ ήμουν χοντρό παιδί. Οπότε πίστευα ότι αφού είναι μικρόσωμος δεν θα πεινάει όπως εγώ” παραδέχτηκε.

Όπως είπε θα τον κορόιδευε ώστε να κοιτάξει προς την αντίθετη κατεύθυνση και με το που έστρεφε το κεφάλι του θα άρπαζε το κομμάτι της πίτσας του. Όταν ο Ντίλαν παραπονιόταν η μοναδική του αντίδραση θα ήταν πως “Ω, λυπάμαι φίλε. Απλά πεινάω. Αυτό είναι όλο” και ποτέ δεν θα του επέστρεφε το φαγητό.

Στη συνέχεια ο Έργουιν απευθύνθηκε στους ακολούθους του ρωτώντας τους, εάν γνωρίζουν κάποιον Ντίλαν γύρω στα 25 που να πήγαινε στο δημοτικό σχολείο Jenks West Elementary στην Οκλαχόμα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου και μέχρι τώρα έχει προβληθεί περισσότερες από 9 εκατομμύρια φορές.

Ο Έργουιν απολογήθηκε αναφέροντας “Ντίλαν εάν είσαι κάπου εκεί έξω. Λυπάμαι φίλε. Θέλω να σε βγάλω στην ακριβότερη πιτσαρία που μπορείς να σκεφτείς. Ξέρω ότι δεν θα διορθώσει εξολοκλήρου τα πράγματα αλλά τουλάχιστον θέλω να σου πω ότι λυπάμαι πολύ”.

Σε επόμενο βίντεο ο Έργουιν αποκάλυψε πως κατάφερε να εντοπίσει τον Ντίλαν μέσω ενός παλιού λευκώματος στο οποίο αναφερόταν το επώνυμό του. Του έστειλε μήνυμα και μοιράστηκε το στιγμιότυπο από το Tiktok που απολογείται.

Οι δύο παλιοί φίλοι κανόνισαν να βρεθούν στις 14 Μαΐου και ο Έργουιν να αναπληρώσει αυτά τα … χαμένα κομμάτια πίτσας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα