Πρωτοφανές: Άγνωστος κατέλαβε σπίτι οικογένειας που έλειπε ταξίδι – Άλλαξε και τις κλειδαριές

Πρωτοφανές: Άγνωστος κατέλαβε σπίτι οικογένειας που έλειπε ταξίδι – Άλλαξε και τις κλειδαριές
Ο 26χρονος που έκανε κατάληψη στο σπίτι οικογένειας που έλειπε ταξίδι Cobb County Sheriff's Office

Η οικογένεια επέστρεψε από ταξίδι και την ώρα που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι εμφανίστηκε στην πόρτα ένας άγνωστος, που υποστήριζε ότι πλέον του ανήκει.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια από την Τζόρτζια των ΗΠΑ κατά την επιστροφή της από ταξίδι, καθώς διαπίστωσε ότι ένας άγνωστος είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι τους, έχοντας αλλάξει μάλιστα και τις κλειδαριές.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, όταν η Τζανίς Χένσον προσπαθώντας να μπει στο σπίτι της είδε στην πόρτα έναν άνδρα να της λέει να φύγει. Ο δράστης, ένας 26χρονος, φέρεται να είπε στην οικογένεια ότι ζει στο σπίτι και πλέον αυτό ανήκει πλέον σ’ εκείνον. Σύμφωνα με τις αρχές, δεν είναι σαφές πόσο καιρό ο 26χρονος έμενε εκεί.

Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν τις αρχές. Μετά από προσπάθειες πέντε ωρών, έβγαλαν την πόρτα και χρησιμοποιώντας ένα ρομπότ εντόπισαν τον ύποπτο που ήταν σε αναπηρική καρέκλα. Ο καταληψίας συνελήφθη με τις κατηγορίες της διάρρηξης, των τρομοκρατικών απειλών και της παρεμπόδισης.

Η Χένσον είπε ότι όταν μπόρεσαν επιτέλους να μπουν στο σπίτι τους, ανακάλυψαν διάφορα περίεργα μηνύματα και όλα τα τρόφιμα να λείπουν.

“Επίσης μας άφησε σημειώματα ευχαριστώντας μας για το κλειδί και που τον αφήσαμε να ζήσει εδώ. Μετακίνησε όλες τις φωτογραφίες, άδειασε τα συρτάρια. Έκανε το σπίτι δικό του” είπε η Χένσον στο WSB-TV.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα