Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Καλιφόρνια με νεκρούς και τραυματίες

Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Καλιφόρνια με νεκρούς και τραυματίες
In this frame from video provided by KABC-TV, faculty and students evacuate North Park School Elementary School as emergency personnel respond to a shooting inside on Monday, April 10, 2017, in San Bernardino, Calif. (KABC-TV via AP) AP

Ένοπλος εισέβαλε σε δημοτικό σχολείο και άνοιξε πυρ. Περιστατικό που σχετίζεται με ενδοοικογενειακή διαφωνία, "βλέπουν" οι αρχές (vid+pics)

Δύο ενήλικα άτομα βρέθηκαν νεκρά και δύο μαθητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, μετά την εισβολή ενόπλου σε δημοτικό σχολείο στο Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια την Μ. Δευτέρα. Ο άνδρας άνοιξε πυρ μέσα σε αίθουσα, με την αστυνομία να εκτιμά ότι πρόκειται για δολοφονία-αυτοκτονία.

Οι αρχές θεωρούν ότι νεκρός είναι και ο δράστης ενώ οι δύο τραυματισμένοι μαθητές διακομίστηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι, μέχρι στιγμής, άγνωστη.

Το τρίτο άτομο που δέχτηκε πυροβολισμούς και σκοτώθηκε είναι μία δασκάλα.


Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το περιστατικό ενδέχεται να σχετίζεται με ενδοοικογενειακή βία, στο περιβάλλον της εκπαιδευτικού. “Πιστεύουμε ότι η δασκάλα γνώριζε τον δράστη”, δήλωσαν, σημειώνοντας ότι ο άνδρας είχε πιστόλι, το οποίο, δεν έχουν ενδείξεις ότι ήταν ορατό κατά την είσοδό του στον χώρο του σχολείου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τα παιδιά δεν ήταν στον στόχο του δράστη. 



Να σημειωθεί ότι το σχολείο απέχει περίπου 16 χιλιόμετρα από την περιοχή, όπου τον Δεκέμβριο του 2015 ένα ζευγάρι τρομοκρατών σκότωσε 14 άτομα και τραυμάτισε 22.

(Πηγή: KTLA, NBC, φωτό: KABC-TV via AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα