Ρεπορτάζ στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας: Άνθρωποι φοβισμένοι, αναζητούν τρόπο σωτηρίας

Ρεπορτάζ στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας: Άνθρωποι φοβισμένοι, αναζητούν τρόπο σωτηρίας
Περίθαλψη προσφύγων στα σύνορα Ουκρανίας - Πολωνίας NEWS 24/7 ΜΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ | Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των εθελοντών, ώστε να περιθάλψουν τους πρόσφυγες στην πόλη Πρζέμισλ, στα σύνορα Πολωνίας - Ουκρανίας.

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας μίλησε ο απεσταλμένος του NEWS 24/7, Μάνος Φραγκιουδάκης, μέσα από την εκπομπή του SPORT24 “The Show Must Go On”.

Οι συνθήκες για τους Ουκρανούς πρόσφυγες είναι εξαιρετικά δύσκολες, με τις πολωνικές αρχές, αλλά και τους εθελοντές να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να περιθάλψουν τους ταλαιπωρημένους αυτούς ανθρώπους.

“Είναι απίστευτη η οργάνωση στη μετάβαση των προσφύγων. Η πολωνική πλευρά είναι πολύ οργανωμένη. Οι άνθρωποι είναι στο άγνωστο, είναι φοβισμένοι. Πρόκειται για οικογένειες με παιδιά, κατά βάση μητέρες με παιδιά, οι πατεράδες έχουν μείνει πίσω”, ανέφερε ο Μάνος Φραγκιουδάκης.

Δεν έχουν ιδέα το πού θα πάνε αυτοί οι άνθρωποι, για το πότε θα γυρίσουν στα σπίτια τους. Στα τρένα γίνεται πραγματικά χαμός. Οι άνθρωποι κοιμούνται δύο και τρεις ημέρες μέχρι να φύγουνε”, συνέχισε ο απεσταλμένος του NEWS 24/7.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα