Ρώμη: Πλήρωσαν 120 ευρώ για τρία hot dog, ένα σάντουιτς και τέσσερα αναψυκτικά

Τουρίστες στη Ρώμη (φωτογραφία αρχείου)
Τουρίστες στη Ρώμη (φωτογραφία αρχείου) AP

Μπορεί το "πρόχειρο" αυτό φαγητό που επέλεξε η οικογένεια από την Απουλήια να τους γέμισε το στομάχι, αλλά σίγουρα τους άδειασε το πορτοφόλι. Μάλιστα, τους χρέωσε και το "σέρβις" 17 ευρώ.

Τρία hot dog, ένα σάντουιτς με προσούτο και τυρί, τέσσερα αναψυκτικά και ένα μπουκαλάκι νερό στοίχισαν 119 ευρώ και 34 λεπτά σε μια οικογένεια που πήγε διακοπές στην Ιταλία.

Μπορεί το "πρόχειρο" αυτό φαγητό που επέλεξε η οικογένεια από την Απουλήια να τους γέμισε το στομάχι, αλλά σίγουρα τους άδειασε το πορτοφόλι.

Η απόδειξη για όσα πλήρωσε η οικογένεια στη Ρώμη
Η απόδειξη για όσα πλήρωσε η οικογένεια στη Ρώμη PRINTSCREEN / VIDEO @IL MESSAGGERO

Η εφημερίδα Il Messaggero δημοσίευσε την απόδειξη της αγοράς τους, στην οποία αναγράφεται ότι οι τουρίστες είχαν χρεωθεί επιπλέον 17,34 ευρώ για το… σέρβις.

Όσο για τα σνακ τους, η τιμή τους ήταν 22 ευρώ για το κάθε hot dog, 7 ευρώ για το σάντουιτς, 6 ευρώ για το κάθε αναψυκτικό και 5 ευρώ για το μπουκαλάκι νερό.

Πάντως, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται στην Αιώνια Πόλη, αφού πριν από μερικές βδομάδες προκλήθηκε μεγάλος σάλος από την απόδειξη των 430 ευρώ, που πλήρωσαν δύο Ιάπωνες τουρίστες σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Ρώμης.

Πηγή: 

Il Messaggero

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μύκονος: Πλήρωσαν τέσσερις φέτες ψωμί 28 ευρώ

Μύκονος: Γνωστός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ μια μπριζόλα και "βάζει τα κλάματα"

SHARE:

24Media Network