Ρωσία: “Εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη” ο φερόμενος ως νεκρός κορυφαίος Ρώσος ναύαρχος

Διαβάζεται σε 1'
Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις
Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις AP

Βίντεο με τον διοικητή του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, μία ημέρα αφού οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις δήλωσαν ότι τον σκότωσαν.

Ο ναύαρχος Βίκτορ Σοκολόφ, διοικητής του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, εμφανίστηκε να συμμετέχει σε βιντεοδιάσκεψη σήμερα, μία ημέρα αφού οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις δήλωσαν ότι τον σκότωσαν.

Σε φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Σοκολόφ εμφανίστηκε να συμμετέχει κατά τα φαινόμενα σε βιντεοδιάσκεψη με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και άλλους ανώτατους αξιωματικούς του Ναυτικού και του Πεζικού.

Οι ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας υποστήριξαν χθες, Δευτέρα, ότι σκότωσαν τον Σοκολόφ, μαζί με άλλους 33 αξιωματικούς με πυραυλικό χτύπημα την περασμένη εβδομάδα στο αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.

Νωρίτερα σήμερα, το Κρεμλίνο ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία αναφορικά με τους ουκρανικούς ισχυρισμούς περί θανάτου του Σοκολόφ. «Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το θέμα αυτό από το υπουργείο Άμυνας», δήλωσε νωρίτερα σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα