Ρωσία: Ένατος μυστηριώδης θάνατος – Επιχειρηματίας βρέθηκε πνιγμένος

Ρωσία: Ένατος μυστηριώδης θάνατος – Επιχειρηματίας βρέθηκε πνιγμένος
O Ivan Pechorin Corporation for the Development of the Far East and the Arctic

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση των μεγαλοστελεχών και επιχειρηματιών στη Ρωσία που βρίσκονται νεκροί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τους περίεργους θανάτους εξεχόντων επιχειρηματιών της Ρωσίας, αυξάνοντας ταυτόχρονα το μυστήριο. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του Ivan Pechorin, ανώτατου διοικητικού στελέχους της Εταιρίας για την Ανάπτυξη της Άπω Ανατολής και της Αρκτικής.

Ο Pechorin βρέθηκε νεκρός από πνιγμό στο Βλαδιβοστόκ. Πρόκειται για το ένατο μεγαλοστέλεχος ή επιχειρηματία που έχει χάσει τη ζωή του από αυτοκτονία ή ανεξήγητα δυστυχήματα, από τα τέλη Ιανουαρίου. Οι έξι από αυτούς συνδέονται με τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες ενέργειας της χώρας. Τέσσερις από αυτούς τους έξι συνδέονται με τον ρωσικό κρατικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom ή μια από τις θυγατρικές του, ενώ οι άλλοι δύο συνδέονται με τη Lukoil, τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, έγινε γνωστό για τον τραγικό θάνατο του συναδέλφου μας, Ivan Pechorin, Διευθύνοντος Συμβούλου για την Αεροπορική Βιομηχανία της Εταιρείας για την Ανάπτυξη της Άπω Ανατολής και της Αρκτικής“, αναφέρεται σε δήλωση της εταιρίας.

Ο θάνατος του Ιβάν είναι μια ανεπανόρθωτη απώλεια για τους φίλους και τους συναδέλφους, μια μεγάλη απώλεια για την εταιρία. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους“, ανέφερε.

Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό μέσο ενημέρωσης RIA Novosti, η διοίκηση του Βλαδιβοστόκ είπε ότι ένα πτώμα βρέθηκε κοντά στο χωριό Beregovoe. Ο Pechorin πνίγηκε στις 10 Σεπτεμβρίου κοντά στο ακρωτήριο Ignatyev στο Βλαδιβοστόκ, αναφέρουν περιφερειακά μέσα ενημέρωσης.

Νωρίτερα φέτος, η εταιρία εξέφρασε δημοσίως την αντίθεσή της στον πόλεμο στην Ουκρανία, καλώντας σε συμπαράσταση για τα θύματα και για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα