Ρωσία: Μπαλαρίνα δολοφονήθηκε και διέλυσαν το σώμα της σε οξύ

Ρωσία: Μπαλαρίνα δολοφονήθηκε και διέλυσαν το σώμα της σε οξύ
H μπαλαρίνα Όλγα Ντεμίνα, που εξαφανίστηκε πριν από 6 χρόνια Instagram

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατο της εξαφανισμένης, επί έξι χρόνια, μπαλαρίνας Όλγας Ντεμίνα, έρχονται στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 25χρονη διαμελίστηκε και στη συνέχεια το σώμα της διαλύθηκε σε οξύ.

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την Όλγα Ντεμίνα, χορεύτρια στο Θέατρο Μπολσόι της Ρωσίας, που εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια.

Αστυνομικές πηγές πιστεύουν ότι η μπαλαρίνα από το παγκοσμίου φήμης Θέατρο Μπολσόι, Όλγα Ντεμίνα, δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε, με το σώμα της να διαλύεται σε θειικό οξύ.

Ο νούμερο ένα ύποπτος για την υπόθεση της 25χρονης κοπέλας ήταν από την αρχή, και εξακολουθεί να είναι, ο πρώην διευθυντής και εραστής της, ο 40χρονος Μαλχάζ Ντζαβόεφ.

Η μητέρα της άτυχης μπαλαρίνας, η Έλενα Ντέμινα δήλωσε ότι όπως της είπαν οι ανακριτές νέες πληροφορίες εμφανίστηκαν στην υπόθεση. Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, σκότωσε την μπαλαρίνα και έπειτα τεμάχισε το πτώμα προτού διαλύσει τα κομμάτια σε οξύ”.

Ο Ντζαβόεφ τέθηκε υπό κράτηση το 2017 στη Μόσχα μετά την έκδοσή του κατόπιν εντάλματος από τις Αρχές της Γερμανίας, όπου είχε διαφύγει παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα. Πρόσφατα καταδικάστηκε σε φυλάκιση πεντέμισι ετών για απάτη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα