Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: Φωτογραφίες “καίνε” τον υπουργό Υγείας

Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: Φωτογραφίες “καίνε” τον υπουργό Υγείας
Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ AP

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η Sun δείχνουν τον επί 15 χρόνια παντρεμένο υπουργό της Βρετανίας, να φιλιέται παθιασμένα με τη σύμβουλό του, με τον ίδιο να ζητάει στη συνέχεια συγγνώμη για παραβίαση των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ ζήτησε συγγνώμη και αποδέχθηκε ότι «παραβίασε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης», μετά την δημοσίευση από την Sun των φωτογραφιών του όπου αγκαλιάζεται και φιλιέται με την σύμβουλό του στο γραφείο του.

«Αποδέχομαι ότι παραβίασα τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης υπό τις συνθήκες αυτές. Απογοήτευσα ανθρώπους και λυπάμαι πολύ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Παραμένω προσηλωμένος στο έργο μου για να βγάλω την χώρα από την πανδημία αυτή, και θα ήμουν ευγνώμων για την επίδειξη διακριτικότητας για την οικογένειά μου σε αυτήν την προσωπική υπόθεση».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun, ο 42χρονος Χάνκοκ, που είναι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια, έχει συνάψει ερωτική σχέση με την Τζίνα Κολαντάντζελο, σύζυγο του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Oliver Bonas.

Η εφημερίδα δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου το ζευγάρι ανταλλάσσει παθιασμένο φιλί στο διάδρομο έξω από το γραφείο του Χάνκοκ στο υπουργείο Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαΐου. Μετά την αποκάλυψη ότι ο υπουργός Υγείας διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την -μητέρα τριών παιδιών- σύμβουλό του, η θέση του Χάνκοκ στο υπουργικό συμβούλιο θεωρείται επισφαλής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα