Σάλος με βίντεο Ινδού αιχμαλώτου πιλότου στο Πακιστάν

Σάλος με βίντεο Ινδού αιχμαλώτου πιλότου στο Πακιστάν
Ινδοί στρατιώτες στην Καζμίρ AP

Ο πόλεμος της προπαγάνδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας. Δείτε τα πλάνα με τον αιχμάλωτο Ινδό πιλότο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Παράλληλα με την πολεμική σύγκρουση μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν, που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία δύο 24ώρα, άρχισε και ο πόλεμος της προπαγάνδας.

Την Τετάρτη οι πακιστανικές δυνάμεις κατάφεραν να καταρρίψουν ένα από τα αεροπλάνα της αεροπορίας της Ινδίας και εν συνεχεία να συλλάβουν τον πιλότο της, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν στον τομέα της επικοινωνίας.

Σχεδόν άμεσα οι Πακιστανοί κατέγραψαν και “ανέβασαν” βίντεο στο οποίο ο άτυχος Ινδός πιλότος εικονίζεται με τα μάτια δεμένα να περιφέρεται ως τρόπαιο σε στρατόπεδο του Πακιστάν.

Οι Πακιστανοί ρωτούσαν τον Ινδό για διάφορα πράγματα όμως ο πιλότος αρνιόταν πεισματικά να απαντήσει και να αποκαλύψει την οποιαδήποτε πληροφορία.

Το βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως, έφτασε στην Ινδία και οι αρχές της χώρας έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν χυδαίο ζητώντας παράλληλα την άμεση και ασφαλή επιστροφή του πιλότου της σε ινδικό έδαφος.

Την ίδια ώρα, οι αρχές της Ινδίας τόνισαν ότι οι αντιαεροπορικές δυνάμεις της χώρας κατέρριψαν ένα πακιστανικό αεροσκάφος πάνω από το Κασμίρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα