Σαν όνειρο: Έκλεψαν το αυτοκίνητό του ενώ κοιμόταν στο πίσω κάθισμα

Σαν όνειρο: Έκλεψαν το αυτοκίνητό του ενώ κοιμόταν στο πίσω κάθισμα
Damian Gileto/

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για έναν άνδρα από το Νιούαρκ η απόφασή του να κοιμηθεί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του!

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για έναν άνδρα από το Νιούαρκ του Ντέλαγουερ,  η απόφασή του να κοιμηθεί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Ο μουσικός Τζάστιν Κέρνερ, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε τοπικά Μέσα, είχε περάσει την νύχτα, παίζοντας μουσική με φίλος του, και αποφάσισε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητό του. Μεταξύ των ονείρων που είδε ήταν και ένα που περιελάμβανε κάποιον να κάθεται στο μπροστινό κάθισμα του οχήματός του.

Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας του Newark, κάποιος έβαλε μπρος το αυτοκίνητο, το πρωί του περασμένου Σαββάτου και πήδηξε έξω από αυτό, όταν κατάλαβε πως βρισκόταν κάποιος ακόμα στο πίσω κάθισμα.

Ο Κέρνερ ξύπνησε σε ένα αυτοκίνητο που ετοιμαζόταν να συγκρουστεί. Όπως λέει ο ίδιος, πήδηξε στο μπροστινό κάθισμα, και προσπάθησε να διορθώσει την πορεία του πριν το αυτοκίνητο καταλήξει να συγκρούεται στο πλάι κεντρικής οδού της πόλης. Τότε, ο Κέρνερ επέστρεψε στον ύπνο του.

Όταν ξύπνησε και κατέβηκε από το αμάξι του, συνειδητοποίησε ότι ήταν περιτριγυρισμένος από πλήθος κόσμου που τον έδειχναν, ενώ ένας του φώναξε “θα φας πολύ καιρό φιλαράκι”.

Όπως λέει ο ίδιος, είδε τα σημάδια από ρόδες στο γρασίδι και έναν κατεστραμμένο θάμνο. Ένα από τα λάστιχά του είχε καταστραφεί και αυτό.

Τότε συνειδητοποίησε πως δεν πρόκειται για όνειρο.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, και τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ, αυτό βγήκε καθαρό. Αλλά οι αστυνομικοί ήταν εξαιρετικά δύσπιστοι προς την ιστορία του, όπως, άλλωστε, και ο ίδιος. Όπως λέει, του συμπεριφέρονταν σαν να είναι ύποπτος και επρόκειτο να τον συλλάβουν, όταν ένας αστυνομικός έφτασε στο σημείο, λέγοντας πως υπήρχε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που έδειχναν άνδρες να βγαίνουν από ένα άσπρο τζιπ, να μπαίνουν στο αυτοκίνητό του, να το βάζουν μπρος και μετά από μερικά μέτρα να το εγκαταλείπουν. 

Όπως λέει ο ίδιος, αν δεν υπήρχε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, τώρα, λογικά, θα ήταν κρατούμενος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα