Σάρα Φέργκιουσον: “Η διάγνωση του καρκίνου ήταν σοκ”

Διαβάζεται σε 2'
Η Σάρα Φέργκιουσον
Η Σάρα Φέργκιουσον AP Photo/Kin Cheung

Η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα, που εντοπίστηκε λίγο διάστημα μετά από τη διάγνωση της με καρκίνο του μαστού. Τι έγραψε σε άναρτησή της στο Instagram.

Η Σάρα Φέργκιουσον, η δούκισσα της Υόρκης, έγραψε ότι είναι σοκαρισμένη μετά τη διάγνωση κακοήθους μορφής καρκίνου του δέρματος. Πρόκειται για τη δεύτερη διάγνωση της με καρκίνο μέσα σε ένα χρόνο.

«Φυσικά, άλλη μια διάγνωση καρκίνου είναι ένα σοκ, αλλά η διάθεσή μου είναι καλή και νιώθω ευγνώμων για τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης» έγραψε σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πιστεύω ότι η εμπειρία μου αναδεικνύει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος και της υφής της εμφάνισης νέων ελιών, που μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος και προτρέπω όσους το διαβάζουν την ανάρτησή μου να είναι προσεκτικοί».

Η Φέργκι, πρόσθεσε ότι τώρα ξεκουράζεται στο σπίτι με την οικογένειά της. Αν και έχει έχει πάρει διαζύγιο από τον πρίγκιπα Άντριου, εξακολουθεί να ζει στην ίδια έπαυλη μαζί του, κοντά στον πύργο του Γουίνδσορ.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι του 2023, η δούκισσα της Υόρκης διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο. Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος επειδή η 64χρονη επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή. Μία από τις ελιές που αφαιρέθηκαν από το δέρμα της και εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνωμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα