Σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο δίνεις σε κατσαρίδα το όνομα πρώην σου και μετά ένα ζώο την τρώει

Σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο δίνεις σε κατσαρίδα το όνομα πρώην σου και μετά ένα ζώο την τρώει
Κατσαρίδες istockphoto

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένας ζωολογικός κήπος στο Τέξας σε αφήνει να δώσεις το όνομα πρώην σου σε μια κατσαρίδα. Στη συνέχεια το έντομο γίνεται γεύμα ζώου.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μέρα αφιερωμένη στους ερωτευμένους, αλλά ο ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο στο Τέξας έχει τη δική του παράδοση…

Δίνει την ευκαιρία σε χωρισμένους να στείλουν ένα σαφές… μήνυμα στους πρώην συντρόφους τους, μέσω μιας κατσαρίδας.

Έναντι 10 δολαρίων, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να δώσει το όνομα του πρώην συντρόφου του σε μια κατσαρίδα, η οποία στη συνέχεια γίνεται γεύμα για ένα από τα ζώα του κήπου.

Το «Cry Me a Cockroach», όπως ονομάζεται η πρωτοβουλία που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ζωολογικός κήπος, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, γίνεται ανάρπαστη, με πληγωμένους πρώην να παίρνουν ενός είδους εκδίκηση.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για τις δράσεις του ζωολογικού κήπου και τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τα άγρια ζώα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

Σε όσους δεν αρέσουν οι κατσαρίδες, υπάρχουν και εναλλακτικές

Έναντι 5 δολαρίων μπορούν να επιλέξουν λαχανικό, ενώ ένα τρωκτικό θα τους κοστίσει 25 δολάρια. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό θα πάρει το όνομα του πρώην και στη συνέχεια θα γίνει γεύμα ζώου.

Όλοι λαμβάνουν μια ψηφιακή κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία αν θέλουν μπορούν να στείλουν στον πρώην τους, για να τον ενημερώσουν ότι το όνομά του δόθηκε σε κατσαρίδα- ή λαχανικό, τρωκτικό- που στη συνέχεια την έφαγε ένα ζώο.

Όπως γράφει το CNN, αν κάποιος θέλει να το πάει ένα βήμα παραπέρα, μπορεί να στείλει και βίντεο στον πρώην σύντροφο, που θα δείχνει τη στιγμή που το ζώο θα τρώει την κατσαρίδα. Αυτή η επιλογή κοστίζει 150 δολάρια.

Σημειώνεται ότι πέρσι έγιναν περισσότερες από 8.000 δωρεές, από 30 χώρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα