ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Γιώργος Μαζωνάκης: Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού σαν άλλος "Άγιος Βαλεντίνος"

Γιώργος Μαζωνάκης: Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού σαν άλλος "Άγιος Βαλεντίνος"

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Γιώργος Μαζωνάκης. Παροξυσμός από τις κρατούμενες, έφτιαξαν ακόμη και πανό για τον τραγουδιστή.

Κατσαρίδες

Πόσα λουλούδια και σοκολατάκια να αγοράσεις σε αυτήν τη ζωή; Κέρνα μια κατσαρίδα

Σε ζωολογικούς κήπους των ΗΠΑ προσεγγίζουν κάπως διαφορετικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: πρωταγωνίστριες στο concept είναι κατσαρίδες που γίνονται τροφή ζώων.

Άγιος Βαλεντίνος: Πιο ρομαντική χώρα του κόσμου η Ελλάδα - Σε ποιες ταξιδεύουν τα περισσότερα ζευγάρια

Άγιος Βαλεντίνος: Πιο ρομαντική χώρα του κόσμου η Ελλάδα - Σε ποιες ταξιδεύουν τα περισσότερα ζευγάρια

Η έρευνα της Airbnb για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποκαλύπτει τους πιο ρομαντικούς προορισμούς και κατοίκους. Που βρίσκεται η χώρα μας.

Anti-Valentine’s Day

Valentine's Day... not: Αυτές οι χώρες έχουν απαγορέψει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων κάθε άλλο παρά συγκινεί κάποιες χώρες, οι οποίες θεωρούν ότι ο "Βαλεντίνος" ενθαρρύνει το περιστασιακό και εκτός γάμου σεξ και την κατανάλωση αλκοόλ.

Νησί της Κροατίας σε σχήμα καρδιάς

Ο Τέλειος Βαλεντίνος: Πωλείται τμήμα νησιού στην Κροατία σε σχήμα καρδιάς

Τμήμα του νησιού της Κροατίας, γνωστό ως "Νησί της Αγάπης" πωλείται με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα έσοδα από την πώληση θα επενδυθούν στην τοπική κοινότητα.

Αγίου Βαλεντίνου

Ποια χώρα καταργεί φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο

Η γιορτή που υμνεί τον έρωτα θα γιορταστεί και φέτος με κάθε επισημότητα, με καρδούλες, λούτρινα αρκουδάκια, σοκολάτες και λουλούδια να έχουν και πάλι την τιμητική τους. Ποια χώρα λέει "bye bye love" στον Άγιο Βαλεντίνο;

Κατσαρίδες

Σε αυτόν τον ζωολογικό κήπο δίνεις σε κατσαρίδα το όνομα πρώην σου και μετά ένα ζώο την τρώει

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένας ζωολογικός κήπος στο Τέξας σε αφήνει να δώσεις το όνομα πρώην σου σε μια κατσαρίδα. Στη συνέχεια το έντομο γίνεται γεύμα ζώου.

Η αφιέρωση του Αλέξη Πατέλη στο σύντροφό του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η αφιέρωση του Αλέξη Πατέλη στο σύντροφό του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

"Χαρούμενο Άγιο Βαλεντίνο στον έρωτα της ζωής μου", έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

H Glenda Grossi φιλάει το σύζυγο της, Maurizio di Giacobbe στο τέλος της βάρδιας της και στην αρχή εκείνης του άνδρα της, σε νοσοκομείο της Ρώμης.

Άγιος Βαλεντίνος: O έρωτας στα χρόνια του Covid-19 σε εντατική της Ρώμης

Ζευγάρι νοσηλευτών μονάδας εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Ρώμης έγινε το 'πόστερ' του έρωτα, εν καιρώ πανδημίας. Η Glenda Grossi και ο Μaurizio di Giacobbe καθιέρωσαν το φιλί, κατά την αλλαγή σκυτάλης στις βάρδιες και "την προσφορά αξιοπρέπειας στους ασθενείς, στις τελευταίες τους στιγμές".

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, στις 14 Φεβρουαρίου, θα φωτίσει τη μεγαλύτερη καρδιά της Ευρώπης

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, στις 14 Φεβρουαρίου, θα φωτίσει τη μεγαλύτερη καρδιά της Ευρώπης

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι "η ζωή πάντα θα προχωρά μπροστά και πάντα θα κερδίζει" θέλει να στείλει ο Δήμος Χαϊδαρίου, φωτίζοντας την μεγαλύτερη φυσική καρδιά της Ευρώπης που κρύβει πίσω της έναν αστικό μύθο.

Ανθοπωλείο (φωτό αρχείου)

Αγίου Βαλεντίνου: Το αίτημα για ανοιχτά ανθοπωλεία και το μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού

Σε νέο lockdown τύπου Μαρτίου μπαίνει η Αττική έπειτα από την αύξηση των κρουσάτων. Αιτήματα να παραμείνουν ανοιχτά τα ανθοπωλεία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και το συγκινητικό μήνυμα της Ναταλίας Γερμανού.

Μπαλόνια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Νέα Υόρκη: Πιθανότατα να ανοίξουν τα εστιατόρια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Καθώς η Νέα Υόρκη βλέπει τους δείκτες της επιδημίας να μειώνονται, ο κυβερνήτης ανακοίνωσε πως κατά πάσα πιθανότητα τα εστιατόρια αναμένεται να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν για τους... ερωτευμένους.