Σιάτλ: Αστυνομικοί ρίχνουν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης σε ρεπόρτερ που καλύπτει τις διαμαρτυρίες

Σιάτλ: Αστυνομικοί ρίχνουν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης σε ρεπόρτερ που καλύπτει τις διαμαρτυρίες
Βίντεο: Αστυνομικοί ρίχνουν δακρυγόνο σε δημοσιογράφο που καλύπτει τις διαμαρτυρίες στο Σιατλ Twitter

Μαίνονται οι διαδηλώσεις στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Νέο βίντεο, δείχνει την επίθεση με δακρυγόνα και κρότου λάμψης κατά διαδηλωτών και δημοσιογράφων.

Φλέγονται οι ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ ενώ οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας εξακολουθούν να μαίνονται.

Μεταξύ του οπτικοακουστικού υλικού που κατακλύζει τα μέσα, ένα βίντεο με την αστυνομία να εκτοξεύει χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα προς τους διαδηλωτές, οι οποίοι και είχαν συγκεντρωθεί σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ στο Κάπιτολ Χιλ της Ουάσινγκτον, αντικατοπτρίζει τη σκληρή πραγματικότητα.

Στο βίντεο φαίνεται η Jo Ling Kent, δημοσιογράφος του MSNBV, να καλύπτει LIVE τη διαμαρτυρία αργά το βράδυ της Δευτέρας. Πίσω της φαίνονται να εκτοξεύονται χειροβομβίδες κρότου λάμψης από την αστυνομία ενώ η Kent, φορώντας αντιασφυξιογόνη μάσκα, περιγράφει το τοπίο.

Ξαφνικά, σκάει δίπλα στο χέρι της, μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης. Σύμφωνα με τον Independent η Kent δεν έχει υποστεί τραυματισμούς, ενώ το πλήθος που βρισκόταν στο σημείο γρήγορα διαλύθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα