Σιάτλ: Γύριζαν βίντεο για το TikTok – Ανακάλυψαν δύο πτώματα σε σακούλες

Σιάτλ: Γύριζαν βίντεο για το TikTok – Ανακάλυψαν δύο πτώματα σε σακούλες
Σιάτλ: Γύριζαν βίντεο για το TikTok - Ανακάλυψαν δύο πτώματα σε σακούλες TikTok

Έφηβοι, γύριζαν βίντεο για το TikTok σε μια παραλία του Σιάτλ, την ώρα που ανακάλυψαν μια βαλίτσα, στην οποία ήταν κρυμμένα δύο πτώματα. Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές.

Οι αρχές στο Σιάτλ επιβεβαίωσαν την ταυτότητα δύο ανθρώπων, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί, την ώρα που έφηβοι γύριζαν βίντεο για το TikTok.

Τα δύο θύματα, η 35χρονη Jessica Lewis και ο 28χρονος Austin Wenner, πυροβολήθηκαν πριν μερικές ημέρες, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Μέλος της οικογένειας επιβεβαίωσε πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια.

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, μερικοί έφηβοι ανακάλυψαν τα δύο πτώματα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε σακούλες σε μια παραλία στο δυτικό Σιάτλ και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με το CNN, την επόμενη ημέρα ανήρτησαν το βίντεο.

“Είμαστε ικανοποιημένοι που το βίντεο δημοσιεύθηκε, μιλήσαμε με τους εμπλεκόμενους και συνεργάστηκαν μαζί μας με όσα γνώριζαν. Τα παιδιά βρήκαν την σακούλα στην παραλία, μύριζε άσχημα και κάλεσαν το 911.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο 1,5 ώρα μετά και έπειτα από έρευνα εντόπισαν τις δύο σακούλες. Μετά κλήθηκε και ο ιατροδικαστής μόλις είδαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mark Jamieson, αστυνομικός του Σιάτλ, επιβεβαιώνοντας πως πράγματι το βίντεο δημοσιεύθηκε την επόμενη ημέρα.

Η Lewis ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και έβγαινε με τον Wenner για οκτώ χρόνια, όπως αποκάλυψε η θεία της, Gina Jaschke.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα