Σίδνεϊ: Σκότωσε εκδιδόμενη και στη συνέχεια μαχαίρωσε γυναίκα στο δρόμο

Σίδνεϊ: Σκότωσε εκδιδόμενη και στη συνέχεια μαχαίρωσε γυναίκα στο δρόμο
Twitter

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το δράστη της χθεσινής επίθεσης στο κέντρο του Σίδνεϊ. Ο άνδρας φέρεται να είχε δολοφονήσει μία 24χρονη εκδιδόμενη πριν βγει με κουζινομάχαιρο στους δρόμους και μαχαιρώσει άλλη μία γυναίκα - Οι δηλώσεις της αδερφής του δράστη.

Μία 24χρονη εκδιδόμενη, μία “όμορφη και αξιαγάπητη κοπέλα”, όπως την περιγράφει η μητέρας της βρέθηκε νεκρή με το λαιμό της κομμένο.

Η Michaela Dunn βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα την Τρίτη στο Σίδνεϊ, αφότου ο 21 ετών Mert Ney, έκανε μία άγρια επίθεση στη μέση ενός δρόμου στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας “Αλάχ Άκμπαρ” και καταδιώκοντας αρκετούς ανθρώπους. Αυτόπτης μάρτυρας διευκρίνισε ότι ο δράστης κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο επιτέθηκε και τραυμάτισε μία γυναίκα.

Η αστυνομία εικάζει ότι η εκδιδόμενη που εντοπίστηκε νεκρή την Τρίτη, είχε συναντήσει νωρίτερα την ίδια μέρα τον δράστη της επίθεσης στο Σίδνεϊ, ως πελάτη της. Ο άντρας φέρεται να έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας και πιστεύεται ότι τη δολοφόνησε και την άφησε.

Παρόλο που το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό, ο δολοφόνος περιγράφηκε από την αστυνομία ως «μοναχικός λύκος» που μπορεί να έχει μερικές τρομοκρατικές ιδεολογίες.

Σε δηλώσεις της σήμερα το πρωί η μητέρα της άτυχης εκδιδόμενης ανέφερε ότι η κόρη της σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ. Ενώ τόνισε ότι η κόρη της ήταν μία όμορφη και αξιολάτρευτη γυναίκα που είχε ταξιδέψει πολύ στη ζωή της.

Δηλώσεις της αδερφής του δράστη

Στη δημοσιότητα ήρθε η απολογία μίας από τις αδερφές του δράστη, η οποία ζήτησε συγγνώμη στην οικογένεια Dunn αναφέροντας:

“Ζητώ συγγνώμη ένα εκατομμύριο φορές. Λυπάμαι πάρα πολύ”.

Η γυναίκα που αρνήθηκε να δώσει το όνομά της, δήλωσε ότι ο Ney είχε μία τάση προς την παραφροσύνη, ενώ τόνισε ότι ήθελε ο αδερφός της να “υποφέρει” και να τιμωρηθεί από τον νόμο για την αποτρόπαια πράξη του.

“Θέλω να υποφέρει. Θέλω να τον βάλουν στο χειρότερο κέντρο ψυχικής υγείας, που είναι σαν φυλακή”, είπε.

“Αισθάνομαι σοκαρισμένη, εξαγριωμένη και αηδιασμένη. Απεχθάνομαι το επώνυμό μου”, σημείωσε.

“Το κορίτσι που έχασε τη ζωή του από τον αδερφό μου θα μπορούσε να ήταν έξω τώρα για ψώνια με τη μητέρα της, να δειπνίζει με το αγόρι της, τις φίλες της.. Όλα αυτά δεν μπορεί να τα κάνει τώρα όμως.

Ό,τι και να πω δεν θα πρόκειται να γυρίσει πίσω. Λυπάμαι πάρα πολύ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα