Σκάνδαλο CBS: Αγωγή κατά του Τσάρλι Ρόουζ κατέθεσαν τρεις γυναίκες

Σκάνδαλο CBS: Αγωγή κατά του Τσάρλι Ρόουζ κατέθεσαν τρεις γυναίκες
Στη μέση της φωτογραφίας ο παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής «CBS This Morning» AP

Ο παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής «CBS This Morning». απολύθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ύστερα από την αποκάλυψη του σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος οκτώ γυναικών

Τρεις γυναίκες που εργάστηκαν με τον Τσάρλι Ρόουζ έκαναν αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση ενάντια στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS και ενάντια στον δημοσιογράφο.

Η αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης ζητά επανορθώσεις για ακαθόριστες ζημίες.

Όπως αναφέρεται στην αγωγή, οι τρεις γυναίκες που ήταν περίπου 20 ετών όταν προσελήφθησαν ήρθαν αντιμέτωπες με «συμπεριφορές αρπακτικού», δηλαδή υπέστησαν φυσική και λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Ρόουζ τους ρωτούσε συχνά για τη σεξουαλική τους ζωή και καυχιόταν για τα «κατορθώματά» του, όπως τα αποκαλούσε ο ίδιος με τις γυναίκες.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο απέλυσε τον περασμένο Νοέμβριο τον Ρόουζ από παρουσιαστή της δημοφιλούς εκπομπής «CBS This Morning».

Επίσης, έκοψαν και το τοκ σόου που παρουσίαζε. Η εφημερίδα Ουάσινγκτον Ποστ είχε αποκαλύψει ότι ο παρουσιαστής είχε παρενοχλήσει περισσότερες από είκοσι γυναίκες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο δεν απάντησε για τις νέες υποθέσεις που άνοιξαν σε βάρος του παρουσιαστή. Σε ανακοίνωση του όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση το CBS ανέφερε ότι ο Ρόουζ απολογήθηκε για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του» και υποστήριξε ότι κάποιος από τις κατηγορίες δεν είναι ακριβείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα