Σκάνδαλο στην Τουρκία: Μοντέλα πόζαραν γυμνά σε σκάφος και συνελήφθησαν

Σκάνδαλο στην Τουρκία: Μοντέλα πόζαραν γυμνά σε σκάφος και συνελήφθησαν

Έξι μοντέλα από την Ουκρανία συνελήφθησαν γιατί φωτογραφήθηκαν γυμνά σε σκάφος στην Τουρκία, κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού. Ήθελαν να επαναλάβουν το περίφημο "Butt Squad" στο Ντουμπάι.

Η αστυνομία της Τουρκίας συνέλαβε μια ομάδα από μοντέλα από την Ουκρανία, επειδή φωτογραφήθηκαν γυμνά σε ένα σκάφος ανοιχτά της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Ibtimes.sg, έξι μοντέλα πόζαραν γυμνά στην κάμερα για ώρες, μέχρι συνειδητοποίησαν ότι παρακολουθούνταν και θα μπορούσαν να έχουν μπλεξίματα με τις αρχές. Επιπλέον, το περιστατικό συνέβη τον μήνα του Ραμαζανιού, γεγονός που δημιούργησε περαιτέρω οργή στους ντόπιους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μοντέλα από την Ουκρανία φέρεται να ταξίδεψαν στον Κόλπο του Γκέσεκ (Göcek Bay), σκοπεύοντας να επαναλάβουν τις περίφημες φωτογραφίες “Butt Squad” στο μπαλκόνι στο Ντουμπάι που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα.

Βίντεο που κοινοποιήθηκε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης καταγράφει τα έξι μοντέλα που βρίσκονται πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος συνοδευόμενο από δύο άγνωστους άντρες. Ένα από τα μοντέλα φαίνεται να βγάζει το μπικίνι της, ενώ δύο άλλα ποζάρουν ξαπλωμένα στο κατάστρωμα. Οι δύο άντρες που βρίσκονταν στο σκάφος ήξεραν ότι κάποιος τους βιντεοσκοπούσε, καθώς σε ένα σημείο του βίντεο, ο ένας από αυτούς γυρίζει προς την κάμερα και χαιρετά.

Η τουρκική εφημερίδα Lider ανέφερε ότι παρά το lockdown λόγω του Covid-19, τα μοντέλα έπλεαν σε ένα “πολυτελές σκάφος” στον Κόλπο του Γκέσεκ “φωτογραφίζοντας η μία την άλλη γυμνή” και σκοπεύοντας να επαναλάβουν το σκάνδαλο “Butt Squad”. Δεν είναι γνωστό, πάντως, αν αυτά ήταν τα ίδια μοντέλα που είχαν ποζάρει γυμνά στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με μια έκθεση στο The Sun, το ένα μοντέλο είναι η 21χρονη Ruslana Kovkova, η οποία κατονομάστηκε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι βρισκόταν στο σκάφος, αλλά αργότερα διέγραψε τις φωτογραφίες της. Δύο άλλα μοντέλα που βρίσκονταν εκεί ήταν η 21χρονη Veronika Kurgan και η 20χρονη Diana Pogorelaya, αλλά και η Snezhana.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και οι ντόπιοι είναι ιδιαίτερα εξοργισμένοι περισσότερο επειδή οι γυμνές φωτογραφίσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού. “Η εμφάνιση μιας τέτοιας εικόνας κατά τη διάρκεια του lockdown και του μήνα του Ραμαζανιού προκάλεσε μεγάλη αγανάκτηση. Είναι επίσης θέμα περιέργειας για το ποιοι είναι οι άνθρωποι που περιπλανιούνται ακατάλληλα στο σκάφος σε μια χαλαρή κατάσταση”, γράφει η έκθεση στην εφημερίδα Lider.

Ωστόσο, τα μοντέλα στην Τουρκία, σε αντίθεση με την περίπτωση του Ντουμπάι, δεν συνελήφθησαν και δεν απελάθηκαν με απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Αντ’ αυτού, συνελήφθησαν για λίγο και ανακρίθηκαν για μερικές ώρες. Και οι έξι γυναίκες επέστρεψαν στο Κίεβο μετά από την ανάκριση από την τουρκική αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα