Σκωτία: Η μεγαλύτερη μάζωξη Golden Retriever στην ιστορία – Δείτε βίντεο

Σκωτία: Η μεγαλύτερη μάζωξη Golden Retriever στην ιστορία – Δείτε βίντεο
Golden retrievers στην Σκωτία New York Post

Αξιολάτρευτες εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση Golden Retriever που έχει γίνει ποτέ, στο αρχοντικό του Guisachan House στη Σκωτία.

Πριν από περίπου 155 χρόνια γεννήθηκαν τα πρώτα κουτάβια της ράτσας Golden Retriever, στο Guisachan House, της περιοχής του Glen Affric της Σκωτίας, τα οποία ανατράφηκαν από τον αριστοκράτη Sir Dudley Marjoribanks.

Αυτήν την εβδομάδα, γιορτάστηκαν τα “γενέθλια” της συγκεκριμένης ράτσας, με εκατοντάδες Golden Retriever να συγκεντρώνονται στα ερείπια του Guisachan House, σύμφωνα με το New York Post.

Σκυλάκια από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, αλλά και από όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, έδωσαν το “παρών”, μαζί με τους ανθρώπους που τα φροντίζουν.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Golden Retriever Club της Σκωτίας, το οποίο κάνει μια συγκέντρωση στο αρχοντικό κάθε πέντε χρόνια.

Η συγκέντρωση αυτής της εβδομάδας ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη, η οποία γιόρταζε τα 150α γενέθλια της ράτσας το 2018. Μαζεύτηκαν περίπου 500 σκυλάκια Golden Retriever, γι’ αυτό και φέρεται να πρόκειται για συγκέντρωση-ρεκόρ, σύμφωνα με το The Telegraph.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα