Σκοτώθηκε ενώ γύριζε βίντεο με ψεύτικη απαγωγή για το TikTok

Σκοτώθηκε ενώ γύριζε βίντεο με ψεύτικη απαγωγή για το TikTok
Η άτυχη κοπέλα λίγα λεπτά πριν σκοτωθεί youtube

Η άτυχη 20χρονη δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι ενώ γύριζε βίντεο με μια ψεύτικη απαγωγή, με σκοπό να την ανεβάσει στο TikTok.

Άδοξο τέλος είχε μια 20χρονη από το Μεξικό, καθώς έπεσε νεκρή από πυροβολισμό ενώ μαγνητοσκοπούσε μια ψεύτικη απαγωγή για το TikTok.

Η Areline Martinez, μητέρα ενός παιδιού 1 έτους, η οποία είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν άλλες ψεύτικες απαγωγές στην εφαρμογή κοινωνικών μέσων, πυροβολήθηκε κατά λάθος την περασμένη εβδομάδα ενώ γύριζε βίντεο στην πόλη Τσιουάουα, ανέφερε το Mexico News Daily.

Τουλάχιστον 10 άτομα ήταν παρόντα όταν η Martinez, δεμένη σε μια καρέκλα, άρχισε να παλεύει με τους ψεύτικους απαγωγείς της. Πιστόλι που έφερε ένας από τους υποτιθέμενους δράστες εκπυρσοκρότησε, την χτύπησε στο κεφάλι και τη σκότωσε αμέσως, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Οι αρχές δήλωσαν ότι δύο άνδρες εγκατέλειψαν τη σκηνή με ένα τζιπ αμέσως μετά το συμβάν, το οποίο έγινε αρχικά γνωστό από τον μεξικανικό όμιλο ειδήσεων Sipse.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους δύο άντρες, αλλά δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη.

Δεν είναι σαφές γιατί ένα γεμάτο όπλο χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, που συνέβη στις 2 Οκτωβρίου, δήλωσε η αστυνομία.

Η 20χρονη που σκοτώθηκε Instagram/Areline Martinez

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα