Σοκ στη Ρωσία: Σκότωσε 16χρονη όταν του είπε ότι πάει στους Ολυμπιακούς

Σοκ στη Ρωσία: Σκότωσε 16χρονη όταν του είπε ότι πάει στους Ολυμπιακούς

Την έσφαξε ο σύντροφός της με 30 μαχαιριές επειδή του ζήτησε να χωρίσουν για να ετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θύμα του συντρόφου της έπεσε η 16χρονη κολυμβήτρια Safia Askarova που αποτελούσε μια από τις ελπίδες της χώρας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η νεαρή ανακοίνωσε στον σύντροφό της, Nikita Malygin, ότι ήθελε να χωρίσουν για να αφοσιωθεί στην προετοιμασία της και εκείνος τη μαχαίρωσε 30 φορές στο σπίτι του στην πόλη Tolyatti.

Ο Malygin ομολόγησε τη δολοφονία.

Ανέφερε ότι έχασε τον έλεγχο και μεταξύ άλλων είπε: “Έβγαλα το μαχαίρι. Δεν μπορώ να θυμηθώ που τη μαχαίρωσα. Θυμάμαι το μαχαίρωμα και που έπεσε κάτω. Προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά συνέχισα να τη μαχαιρώνω. Πέταξα το μαχαίρι κάπου κοντά. Αρχικά δεν συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Το αντιλήφθηκα μόνο κατά την επιστροφή στο σπίτι”.

Η κοπέλα είχε διακριθεί το 2017 στους αγώνες νέων της χώρας της. Συγκεκριμένα, είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους εθνικούς αγώνες κολύμβησης εφήβων της Ρωσίας και μετείχε στην εθνική ομάδα νέων. Είχε πει στους γονείς της ότι θα πήγαινε για ψώνια όταν συνάντησε τον Malygin. Το νεκρό σώμα της 16χρονης βρέθηκε σε δασώδη περιοχή στις 23 Δεκεμβρίου και ο δράστης συνελήφθη χθες, μετά από έρευνες των Αρχών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα