Σοκ στη Βρετανία: Επιτέθηκαν με οξύ σε τρίχρονο αγόρι

Σοκ στη Βρετανία: Επιτέθηκαν με οξύ σε τρίχρονο αγόρι
Βρετανοί αστυνομικοί στο Wolverhampton AP

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο. Οι βρετανικές αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα και αναζητούν άλλους τρεις υπόπτους.

Αναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει στη Βρετανία μια περίεργη υπόθεση με θύμα ένα τρίχρονο αγοράκι το οποίο όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες δέχθηκε επίθεση με οξύ. Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στην πόλη Worcester. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο.

Όπως μεταδίδει το BBC για το περιστατικό έχει συλληφθεί ένας 39χρονος από το Wolverhampton, ενώ οι αρχές κάνουν λόγο για «εσκεμμένη επίθεση» κατά του ανήλικου.

Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ανδρών που έχουν ληφθεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος και τους οποίους αναζητούν για το συμβάν. «Οι  τρεις άνδρες στη φωτογραφία θα παράσχουν χρήσιμες πληροφορίες για την έρευνα που διεξάγουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Mark Travis.

WEST MERCIA POLICE

WEST MERCIA POLICE

 

«Το περιστατικό έχει δικαίως σοκάρει την τοπική κοινωνία και θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι πραγματοποιείται εκτεταμένη έρευνα για τα εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της επίθεσης» συνέχισε ο Travis.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα