Σοκ στην Αυστραλία: Άνδρας, κράτησε αιχμάλωτη και βίαζε 22χρονη επί 23 ημέρες

Σοκ στην Αυστραλία: Άνδρας, κράτησε αιχμάλωτη και βίαζε 22χρονη επί 23 ημέρες
Άντρας με χειροπέδες AP Photo/Moises Castillo

Φρικιαστικές λεπτομέρειες στην ομολογία ενός 34χρονου στην Αυστραλία, ο οποίος χτυπούσε, βίαζε και έκαιγε μία 22χρονη κοπέλα επί 23 μέρες. Τώρα είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη.

Ένα αποτρόπαιο και απάνθρωπο περιστατικό συντελέστηκε στο Μπίρσμπεϊν της Κουίσλαντ, στην Αυστραλία, όπου ένας άντρας κακοποιούσε μία 22χρονη κοπέλα επί 23 ημέρες συστηματικά.

Ο Νίκολας Τζον Κρίλι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ηλικίας 34 ετών, ομολόγησε για τις πράξεις του (54 αδικήματα), μεταξύ αυτών η σωματική βλάβη, ο βιασμός, η στέρηση της ελευθερίας και τα εγκαύματα στο σώμα της άτυχης κοπέλας, στην όψη της οποίας, όταν μεταφέρθηκε (μετά από κλήση του ίδιου) στο νοσοκομείου, οι γιατροί πίστεψαν αρχικά πως ήταν νεκρή.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 και κράτησε για 23 ολόκληρες μέρες, με καθημερινές επιθέσεις σε βάρος της γυναίκας, μεταξύ αυτών και αρκετές φρικιαστικές σαδιστικές πράξεις βίας, τις οποίες ανέφερε η εισαγγελέας στην ανακοίνωση του κατηγορητηρίο.

Μάλιστα, ανάμεσα στις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των σαδιστικών στις οποίες την υπέβαλλε ο 34χρονος, το δικαστήριο εξήγησε πως αν η γυναίκα δεν είχε λάβει άμεση φροντίδα από το τοπικό νοσοκομείο θα είχε καταλήξει, υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά της.

Χρειάστηκε μάλιστα να τοποθετηθούν μεταλλικές πλάκες στο πρόσωπό της, καθώς είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία λόγω σεξουαλικής βίας, ενώ όπως έγινε γνωστό είχε μείνει έγκυος από τον βιαστή της.

Ένα μέρος του δακτύλου της ακρωτηριάστηκε σε προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

“Έχω παραμορφωθεί σωματικά και ψυχικά. Δεν θα το ήθελα ούτε για τους χειρότερους εχθρούς μου”, ήταν η δήλωση της γυναίκας, όπως διαβάστηκε στο δικαστήριο, μαζί με μία σειρά καθημερινών βασανιστηρίων που υπέμενε καθημερινά.

Όσο για τον 34χρονο, ο δικηγόρος του είπε ότι ο κατηγορούμενος ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια των επιθέσεων, σημειώνοντας δε ότι πριν εγκαταλείψει το διαμέρισμα (και ακολουθήσει η καταδίωξη και σύλληψή του) είχε καλέσει τις αρχές, ώστε να σπεύσουν για βοήθεια στο διαμέρισμα από το οποίο έγινε η κλήση.

Φαίνεται πάντως, ότι η όποια υπεράσπιση του κατηγορούμενου δεν θα αποτρέψει ποινή μικρότερη της ισόβιας κάθειρξης, η οποίας θα ανακοινωθεί σε νέα δίκη την Πρωτομαγιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα