Σοκ στην Ιταλία: Υπάλληλοι πολυτελούς ξενοδοχείου βίασαν τουρίστρια

Σοκ στην Ιταλία: Υπάλληλοι πολυτελούς ξενοδοχείου βίασαν τουρίστρια
Υπάλληλοι ξενοδοχείου βίασαν τουρίστρια Pixabay

Η γυναίκα, το τελευταίο βράδυ των διακοπών της σε τουριστικό θέρετρο της Νάπολης, ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά. Συνελήφθησαν πέντε υπάλληλοι του ξενοδοχείου

Πέντε Ιταλοί άνδρες συνελήφθησαν για τη νάρκωση και τον ομαδικό βιασμό μιας Βρετανίδας τουρίστριας, που έκανε τις διακοπές της στο θέρετρο Μέτα ντι Σορέντο, νότια της Νάπολης στην Ιταλία.

Οι άνδρες συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας την Δευτέρα για την αποτρόπαιο πράξη, η οποία συνέβη πριν από δύο χρόνια.

Από τότε οι αρχές προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν στους δράστες, οι οποίοι είναι νυν ή πρώην υπάλληλοι του πολυτελούς ξενοδοχείου στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Το θύμα, γύρω στα 50, ναρκώθηκε με βενζοδιαζεπίνη, το οποίο έριξαν στο ποτό που της έδωσαν δύο barmen κατά το τελευταίο βράδυ των διακοπών της στην περιοχή τον Οκτώβριο του 2016. Την μετέφεραν σε χώρο κοντά στην πισίνα και τη βίασαν. Στη συνέχεια την πήγαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου περίμενε μια ομάδα μέχρι 10 άλλων ανδρών, οι οποίοι με τη σειρά τους τη βίασαν.

“Όταν η πρώτη επίθεση τελείωσε, η γυναίκα δόθηκε έναν άλλον υπάλληλο του ξενοδοχείου, ο οποίος την οδήγησε σε δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν μέλη του προσωπικού. Εκεί περίμενε άγνωστος αριθμός ανδρών. Ήταν σχεδόν 10, πολλοί από τους οποίους ήταν γυμνοί και την βίασαν με τη σειρά”, ανέφερε η αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραβούσαν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα για να την οδηγήσουν μετά στο δωμάτιο που διέμενε.

Η γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό όταν επέστρεψε στο σπίτι της, στο Κεντ της Βρετανίας. Υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες, και ελήφθησαν δείγματα DNA. Οι βρετανικές αρχές επικοινώνησαν με τους ομολόγους της στην Ιταλία και ξεκίνησε έρευνα, με τα δείγματα του DNA να αντιστοιχούν στους πέντε άνδρες που συνελήφθησαν.

Οι δύο barmen αναγνωρίστηκαν από μια φωτογραφία που έβγαλε το θύμα μαζί τους, μετά την αποδοχή του ποτού ενώ η γυναίκα θυμόταν και το τατουάζ που είχε ένας από τους δράστες. Η ανάλυση των ούρων και των μαλλιών της έδειξε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν δέχτηκε την επίθεση.

Η αστυνομία ανακάλυψε ότι οι βιαστές είχαν κάνει ένα γκρουπ συζήτησης στα social media με την ονομασία “Κακές συνήθειες”, στο οποίο ανέφεραν την επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα