Σοκαριστικό βίντεο από αναίτια επίθεση σε άνδρα στη Νέα Υόρκη – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

Σοκαριστικό βίντεο από αναίτια επίθεση σε άνδρα στη Νέα Υόρκη – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
Twitter/@Breaking911

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας ύστερα από απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε στη Νέα Υόρκη. Γνώριμος των Αρχών ο δράστης. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκαριστικές εικόνες, απίστευτης βιαιότητας καταγράφηκαν στο Μπρονξ, στη Νέα Υόρκη, όταν άνδρας επιτέθηκε χωρίς αιτία σε άλλο άνδρα.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το CBS, το βίαιο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (12/08) έξω από εστιατόριο. Στις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο 55χρονος θύτης να πλησιάζει το ανυποψίαστο θύμα πριν το χτυπήσει με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Το 52χρονο θύμα κατέρρευσε και χτύπησε με δύναμη στο έδαφος, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι έχει κάταγμα στο κρανίο, σπασμένη κλείδα και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι και οι δύο τους βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο πριν από το περιστατικό, ωστόσο, η επίθεση έγινε χωρίς να υπάρξει διαπληκτισμός ή οποιαδήποτε συνομιλία μεταξύ τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, που συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχει ποινικό μητρώο από 1989, ενώ από το 2015 είναι ελεύθερος με αναστολή για βιασμό υπό την απειλή όπλου που είχε διαπράξει το 1994.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα