Σουηδία: Η βασιλική οικογένεια βγήκε στα χιόνια για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της

Σουηδία: Η βασιλική οικογένεια βγήκε στα χιόνια για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της

Σε αντίθεση με άλλες βασιλικές οικογένειες, οι οποίες ποζάρουν με επίσημο ένδυμα, αυτή της Σουηδίας προτίμησε απλά καθημερινά ρούχα

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας έδωσε στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της με το πορτραίτο, στο οποίο απεικονίζονται η πριγκίπισσα Βικτόρια, διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Δανιήλ και τα παιδιά τους πριγκίπισσα Στέλλα και πρίγκιπας Όσκαρ σε ειδυλλιακό χιονισμένο τοπίο.

Η τετραμελής βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε έξω από την κατοικία της, το παλάτι Haga στη Στοκχόλμη.

Σε αντίθεση με τις άλλες βασιλικές οικογένειες, για παράδειγμα της Αγγλίας που συνηθίζουν να κάνουν ίδιες ενδυματολογικές επιλογές, η πριγκίπισσα Βικτόρια φοράνε χειμερινά ρούχα. Από το χαμόγελό της φαίνεται ότι η πριγκίπισσα Στέλλα "πιάστηκε" από τον φωτογραφικό φακό να ρίχνει μία χιονόμπαλα στην κάμερα.

Η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο Instagram με στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση στο χιονισμένο τοπίο. Στο βίντεο ο μικρός πρίγκιπας Όσκαρ παίζει με μια χιονόμπαλα και ολόκληρη η οικογένεια κάνει έλκηθρο στο χιόνι.

Η πριγκίπισσα Βικτόρια και η οικογένειά της είναι σε πνεύμα χριστουγεννιάτικων διακοπών. Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στο Σουηδικό Πανεπιστήμιο Γεωπονικών Επιστημών όπου είδαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Και ντύθηκαν ήδη εορταστικά για τη βάπτιση του πρίγκιπα Γαβριήλ νωρίτερα αυτό τον μήνα. Το παιδί, που γεννήθηκε στα τέλη Αυγούστου, είναι ο ανιψιός της πριγκίπισσας Βικτόριας και ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Κάρλ Φίλιπ και της πριγκίπισσας Σόφιας.

Η σουηδική βασιλική οικογένεια είναι από τις τελευταίες που αποκάλυψε το πορτρέτο της. Η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας είναι το μεγαλύτερο παιδί του βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου και η διάδοχος του σουηδικού θρόνου.

Την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό δημοσιοποίησε ένα αξιολάτρευτο πορτραίτο των τρίχρονων διδύμων της, του πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γαβριέλλα, καθισμένων δίπλα σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα αδέλφια είναι επίσης παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου Β' και εγγόνια της Γκρέις Κέλι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και η Κέιτ Μίντλετον επίσης φωτογραφήθηκαν και δημοσίευσαν οικογενειακό πορτρέτο για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

SHARE:

24Media Network